[]

az kilo vermek

şöyle bir teorim var. bence 10 kilo falan vermek 2 kilo vermekten çok daha kolay. hiç 10 kilo vermedim ama 2 kilo vermeyi çok denedim. 56 kiloyum ve 54 kiloya düşmek istiyorum. aylar geldi geçti. olamıyorum. tam 55 oldum derken hop tekrar çıkıyorum.

şimdi ekşi duyuru diyet uzmanlarına soruyorum. böyle küçük 2-3 kilolar nasıl verilebilir aç kalmadan? tabii ki bir hafta aç sefil gezsem veririm muhtemelen ama benim demek istediğim o değil. öyle bi standart yakalamak. sağlıklı olarak bu ne kadar zamanda verilir? bir de mesela bunun bir püf noktası yok mudur? "ben işte günlük yemek alışkanlıklarımdan çok da vazgeçmedim ama bilmemne çayı içtim vs gibi" (aslında kolaylıklar)

not: hareket falan ancak metro iniyor, metro çıkıyorum. maalesef yok.

 
şekeri patatesi unu birayı ekmeği bırakın. kardiyoya abanın 2 hafta.


  • ykyt  (17.08.13 21:36:32) 
aynı durumdayım ben de 60 kilodan 57'ye düştüm ideal kilom da 55 ama o iki kiloyu veremiyorum bir türlü, kilo vericem diye bünyeyi de zayıf düşürmek istemiyorum açıkçası yoksa aç kalmak sorun değil


  • feykalade  (17.08.13 21:44:37) 
aç kalarak zayıflayamazsın.

sovyetik +1 günlük aldığın kaloriyi hesapla o kaloriyi düşür yada yakmaya bak.
  • mattiadestro  (17.08.13 22:36:07) 
kahvaltıyı proteinden kuvvetli edin, öğlen normal, sağlıklı bir yemek. akşam da zayıf bir yemek. ufak bir porsiyon zeytinyağlı taze fasulye olur, başka bir sebze yemeği olur, az yağlı salata olur. akşam mühim.


  • inawen  (17.08.13 22:40:44) 
Dukan ve egzersizle 19 mayıs: 105 kg 17 Agustos 92 kg
daha da önemlisi yaş:35 meslek bildiğin masa başı mühendis.
izinli olan her bişeyi de yedim içtim... Ekmek, patates, kızartmalar, hamur işi, şeker, gazlı içecek, bira feci..terketmek gerek. İçki olmaması kötü, kötünün iyisi beyaz şarap...
Tabi bu tür diyetlerin özellikle böbrek üzeride etkisi olabilir, öncesinde doktora danışılsa iyi olur.
  • Ruprect  (17.08.13 23:02:29) 
10 kilo vermenin daha kolay olmasının nedeni şu, zaten kilolu olanlar diyet yaptıkları zaman kilolarına oranla %lersen seninle belki aynı, ama sana göre daha fazla kilo veriyorlar. o hızlı kilo verme dönemi yavaş yavaş bir platoya ulaşıyor, zaten düzenli yemek yiyen abur cubur yemeyen biraz spor yapan sağlıklı bir insansan ideal kilona yakınsındır ve o platodasındır. senin yapman gereken hayatına düzenli bir spor sokmak bence.


  • meriadoc  (17.08.13 23:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.