[]

Twitter'da adıma fake hesap açan ruh hastası deli kadın

lanet olsun ki adam gibi ayrılmak ilişkiyi bitirmek bazı kızlara yaramıyor hatta kadın diyeyim 32 yaşında biri bu.benim yaşım 29. 4 aydır çıkıyoruz ve geçen hafta bir sürü yanlışını yakaladım ve o an bitirdim sildim attım heryerden o ise bunu kabullenemeyip iyice üzerime geldi aramalar mesajlar whatsapp mail heryerden saldırdı ben hiçbirine karşılık cevap vermedim nasılsa bıkar artık uğraşmaaz sonuçta bi de hatalı yani o da bitirir beni dedim ama gel gör ki 3 gün önce twitterdan mentionlar düşmeye başladı bana tanımadığım hesaptan. sonra girip bakınca o atan hesaba bu ayrıldığım ruh hastası sen kalk benim resimlerimi çal adıma hesap aç erkek adamı rencide edecek şeyler yaz ve cep numaramı da yazmış beyinsiz artı pornografik resimler de paylaşmış... o an bunlara bakarken kan sıçradı beynime kendisi almanyada yaşıyor burda olsa kapısındaydım çoktan ya da başka şekilde cevap verirdim ona...napıcağımı şaşırdım en iyisi soğuk kanlı olup alttan alıp konusayım dedim başladım yazmaya sen dedim hem başkalarıyla konuş hem de beni elinde tut oldu dedim amk aynısını ben yapsam naparsın dedim? verdiği cevaba bakın: " sen uyduruyosun abartıyosun öyle bişe yok sen bana iftira attın ben de şimdi senin ağzına yüzüne etmezsem dedi eğer erkeksen sen de bana aynısını yaparsın açarsın hesap dedi hadi yiyosa yap dedi ve ben de düşündüm sonuçta yuzde yuz hatalı olan yanlışı olan birini bitirmişim sonuçta ne diye onunla uğraşayım ki kendisinin bir sürü mahremi mevcut bende ve benim sadece sosyal medyada olan resimlerim var kendisinde..kendimce bununla uğrasarak elime bişe geçmeyeceğinin farkındayım ama o kafasına koymus o hesap açık kalacak sen rezil olcaksın diyor artııı benim twitterda ark listemin de resmini çekmiş hepsini teker teker eklicem diyor bu fake hesaptan.


şimdi bakın arkadaşlar burda bişeyleri abartarak yazmanın peşinde değilim yemin ederim ki benim en ufak bi yanlışım olmadı bu kadına ama onu yaptıklarını tesaduf eseri yakaladım başkalarıyla bildiğiniz ulu orta fingirdeşmeler var o yazıları okurken boğazım düğümlendi amk.. inanın abarttığım bişe yok kısa bir örnek veriyim siz düşünün benim doğum gunum hazirandaydı ve bu kadınla en son mayısta görüşmüştük doğum günümün olacağı hafta bana telefonlarda ağlıyodu bu çok özledim diye sana hediyeler aldım gelicem işte diyodu 4 gün kalcaktı aşkım başbaşa olalım 4 gün boyunca sadece sen ve ben arklarına da gerek yok vs. diyen bir kadınn tam bunları benimle konustugu gunlerde saatlerde instagramdan tanıştığı 2 günlük keko birinin resmine yazdığı yorum:

" 3 gün sonra istanbuldayım sana bi kahve sözüm olsun bakalım gerçekte de dediklerin kadar iyi misin yeni bişeyin başlangıcı olabilir miyiz acaba? "

bunu yazaan bizim karı amk :))) ve bunun hesabını sorduğum da sen de abartıyosun ya arkadaşça bişe bu diyip offff poffff yaaa diyip konuyu kapatan rezil biri... bu yeterli zaten bitirmem için ama inanın bunun gibi en az 10 erkekle konusması var. sadece instagram değil bunun facebook kapalı olduğunu biliyodum işte bu instagramdan sonra faceini buldum onun salağın konuşmaları açık herkes görebiliyor ve o konustugu sahısların face profil resimlerine bile girdim baktım hep aynı bu salak karı aynı rezilliğini oralarda da sürdürmüş :) ben face ve instagram kullanmıyorum sadece twitter ve foursquare.

ya açıkca dedim en son özgürsün istediğini yapabilirsin çünkü ben yokum artık git dedim ya geçen hafta işte bunları yakaladğımda yok diyor ben seninim sen de benim.. ulan kafayı yicem arkadaş herşeyi geçtim hadi beni rezil etmesini de geçtim ama ailemi düşünüyorum ya bi ticaret hayatları var tanınmış insanlar sektörde ben de öyleyim bir sürü müşterim var arkım var yakınımız eşimiz dostumuz çok ve aynı zamanda çekemeyen de çok bizim avukatlarla konustum bu kapatılır ona ceza da verdirebiliriz ama kafayı iyice takar başka birine başka bir yerden hesap açtırır dedi...

şimdi yadırgayabilirsiniz istanbulda gece hayatı olsun belli başlı mekanlar olsun az çok bilinirim hem eğlenirim hem de eğlendiririm ben de afedersiniz piçlik serserilikler yaptım nedir ne değildir az çok biliyoruz ama bunun yaptığı tam şerefsizlik hem haksız hem de beni rezil etmenin peşinde yani onu yuzunden ben niye hesaplarımı kapatıyım hadi kapattım diyelim o kendi açtığı hesaptan devam edicek yazıcak çizicek.. hay amk açık açık tehdit ediyor benle birlikte olmazsan bitirirsen aileni de işin içine katarım diyen adi şerefsiz o....nun teki bu. ya kaç defa güzel güzel de konustum kufur de ettim notr bile oldum yok abi nuh dedi peygamber demedi o hesabı açık tuttu.

şu anki durumumuzu soracak olursanız o yazıyor bana canım bitanem aşkım diyor ben de dümenden hehehe diyorum ve o hesap hala açık ama resim ve yazılar yok takipler de sıfır... yarın öbür gün yine bitirsem yine doldurcak o hesabı....haftaya buraya gelecek ben napıyım bu beladan nasıl kurtulayım ? bir sürü şey var aklımda ama diyorum ki yok abi yine o hesabı açık tutar diyorum..öyle bişe yapmalıyım ki içinden silsin beni çıkarsın istemesin ama beni de üzücek onurumla oynayacak şeyler yapmasın.

nerden bulaştım buna lanet olsun hayattan soğudum çevremde o kadar güzel insanlar var ki hem ilişki yaşayabileceğim hem de arkadasca görüşebileceğim kim varsa hepsinden soğudum herkese de anlatamıyorum lanet olsun yaa tek isteğim defolsun hayatımdan.

Dostlarım özür dilerim baya doluyum sizinle paylaşmak istedim okuyan cevaplayan herkese teşekkür ederim saygılar hürmetler... özelden de yazabilirsiniz..

 
seviş videosunu çek


  • Ufuk  (17.08.13 18:27:28) 
@divit

denedim değişen bişe olmuyor bu sefer o iyice nefes aldırtmıyor takıntı olmuşum onda
  • borays  (17.08.13 18:28:13) 
avukatın varsa bi görüşsen fena olmaz.. yaptırım olarak bi fikir danış neler yapabileceğini sor..

kendi haline bırakırsan yada şiddetle çömeye çalışırsan olmaz..işler daha da büyür..
  • defnex  (17.08.13 18:29:31) 
@Ufuk

"seviş videosunu çek" saçma.. ve yanlış..

adam bunu yaparsa gider bide pişkin pişkin polise şikayet eder.. al başına iki kat bela..
  • defnex  (17.08.13 18:31:27) 
maşallah ceza hukuku pratik çalışması gibi olmuşsunuz. ne arasan var; tehdit, şantaj, hakaret..

ben hukuki yollara başvurmanızı öneririm, zira anlattığınız profildeki bir kadını normal yollarla durdurmanın pek imkanı yok gibi duruyor. hukuki yollardan kastım sadece o twitter hesabının kapatılması değil, direkt ceza davası. gelsin şöyle bir hakim karşısına anlatsın bakalım derdini.

ek olarak defnex +1, ne sevişmesi, ne videosu yahu, delirmeden yazı yazalım.
  • fengari  (17.08.13 20:20:39 ~ 20:21:35) 
valla kusura bakma, kendin demişsin, piçlik serserilik yaptım diye. karma diye düşün. yaptığın piçlikleri ödüyorsun diyelim.


  • inawen  (17.08.13 20:21:52) 
@inawen

valla kusura bakma da ben kimsenin namusuyla şerefiyle bu şekilde aşşağılık biçimde oynamadım çok şükür kimseyi de öyle canını bezdirecek kalbini çok kıracak şekilde yüz kızartıcı biçimde yarı yolda bırakmadım. ayrıca burda mağdur olan benim ve çözüm arayışı içindeyim sen çok mutlu oldun arkadaşım bunu yazarak kına da yak alla allah
  • borays  (17.08.13 20:27:19) 
@borays

ne mutlu olucam lan banane. yazma tarzından ve yazdığın şeylerden anladığım şeyi söylüyorum ben.

eğer avukatsız kurtulmak istiyorsan deliyle deli olacaksın. sen de onun ağzına sıçacaksın bi şekilde. zayıflıkları neler, ona göre bir şeyler yapmalısın. o senin zayıflığını bulmuş, bak. çevren, ticari repütasyon vs.
  • inawen  (17.08.13 20:34:14) 
çok basit. hiiiç suyuna filan gitme sikine takma kızı. arkadaşlarına ya da buraya filan at o fake twitter linkini, spama basıp report etsinler kapatsınlar hesabı. kendi kendini yesin dursun. o hesap dursa nolacak ki, en kötü numaranı değiştirirsin o da öööyle kalır ortada mal gibi.


anladığım kadarıyla sana gay süsü vermiş senin imajınla, onun lafıyla mı çizilcek karizman yani? elindeki en büyük koz cep numaran belli ki, fotolarda bişe yok diyosun çünkü. işi çok uzatırsa söyle hakaret ve taciz davasından bitiririm seni de.
  • princess 0f suburbia  (18.08.13 03:15:41) 
eli yüzü düzgün samimi bi arkadaşınla temasa geçmesini sağla, arkadaşına aşık olsun (sanırım zor olmaz hatunun tarzına bakılırsa)hatta arkadaşın evlilik teklif etsin. seni bırakıp birde sana "evleniyorum avcunu yala" dediğinde zaten sahte isim ve profillerle varlığını sürdüren arkadaşın yok olsun bi anda :)


  • derz dolgusu  (20.08.13 00:07:11) 
aids olmuşum, o yolda ilerliyorum vs de sana da bulaşır de


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (20.08.13 22:15:16) 
twitter ve fb de sahte hesap raporlayabilirsiniz


  • McCoy  (03.06.15 10:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.