[]

Siz olsanız ne hediye alırdınız?

Soru başlıkta ama biraz izah edeyim; Rusya'ya gidiyorum. ORda bulunan arkadaşlarıma incik boncuk, lokum gibi belli hediyeler seçtim alacağım. Bir de hocama hediye almam lazım. Hocam bana 10 sayfalık bir çeviriyi ücretsiz yaptı. Buna karşılık bir jest yaparak 100 liraya kadar çıkabilecek bir hediye almak istiyorum. Hocam bayan ve 23 yaşında. Benim aklıma gelen bir mücevher kutusu. Üzeri işlemeli ahşap bir kutu. Bir de yine ahşap masaüstü saat tavsiyesi aldım. Üzerinde Sivas hatırası yazıyor imiş. Sivastan Trabzona oradan da gemiyle Rusyaya geçeceğim. Sivas veya Trabzon'da bu dediklerimden daha şık duracak bir hediye önerisi rica ediyorum.




 
altın ya da gümüş hoş bir kolye, ince bir bileklik, hiç olmadı halhal.


  • ozdek  (17.08.13 10:54:09) 
sigara içen birisiyse sigara tablası olabilir. bi de ne alırsan yanına bir kutu karyoka almanı tavsiye ederim. kafkas olsun mümkünse.


  • kakao  (17.08.13 10:59:34) 
Alacagin seyin yanina tugba kuruyemisten cifte kavrulmus antep fistikli turk lokumu veya narli lokum almani tavsiye ederim. Kadinlar tatli seyleri sever.


  • goddar  (17.08.13 12:04:11) 
valla ben ispanyadaki arkadaşlarıma lokum götürmüştüm sevinmişlerdi ama rakı getirmememin yarattığı bir hayalkırıklığı da olmadı değil. onun dışında bulunduğunuz yerde varsa çini desenli süs eşyası falan alabilirsiniz.


  • calaquendi  (17.08.13 12:25:36) 
rakı +1

yeni rakı belki vardır oralarda. tekirdağ falan yoksa ondan götür, 'bu daha iyi daha az bulunuyo' dersin. maksat jestse yani.
  • icim urperiyor  (17.08.13 16:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.