[]

İstanbul Kozyatağı'nda Kayıp Sibirya Kurdu / Husky Mişa Bulundu

Aşağıdaki metinde durumu anlatılan Mişa herkesin paylaşımları sayesinde bulundu! Aramaya inanmak bu olsa gerek. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

13 yaşındaki Sibirya Kurdu cinsi köpeğimiz Mişa, Kozyatağı'nda bulunan RV Veteriner Kliniğinde tedavi görmekteyken 16 Ağustos gece saat 1.00- 2.30 civarı kaçmıştır. Sağ arka bacağı sakattır; sağ kalçasında yaralar vardır. Bir gözü mavi diğeri kahverengidir. Mişa diye seslenirseniz tepki verir. Çok rica ediyorum sizden, ben Beyoğlu'nda oturuyorum; Kozyatağı'nı hiç bilmem. Mişa hasta, tedaviye devam etmesi gerekiyor. Lütfen görenler duyanlar hem RV Veteriner Kliniğine hem bize haber versin. Çok kötü durumdayız.


 
Umarım bulunur. Yalnız nasıl bir klinikmiş ki orası tedavi gören köpek kaçabiliyor? Hayret bir şey yani.


  • auroraaurora  (17.08.13 01:57:21) 
kaşla göz arasında olmuş; gece yarısı gelen bir hasta vekili kapıyı açık unutmuş ve mişa'm da kaçmış.


  • bak ne diycem simdi  (17.08.13 02:00:19) 
Kozyatağında çalışıyorum iş arkadaşlarıma da söyleyeceğim umarım denk gelirim.


  • sbryldrm  (17.08.13 02:11:09) 
çok üzüldüm, umarım hemen bulursunuz.. yemek ramak için çöplerin toplandıgı yerlere gider hayvanlar genelde oralar bakılabilir belki, restaurant falan artıklarının atıldıgı yerler. bir de ilan olayına girmeniz faydalı olabilr..


  • chezsoi  (17.08.13 02:13:09) 
bugün saat öğlen 12.00'de haber aldık; facebook vs paylaştık,ilan bastık, bütün parkları, yolları gezdik; çöp konteynerlerinin üzerine, direklere, parklardaki direklere yapıştırdık ilanımızı. umarım bir çare olur.


  • bak ne diycem simdi  (17.08.13 02:35:54) 
çok tatlı.. bir gören çıkacaktır illa ki.. yüreginizi ferah tutun..


  • chezsoi  (17.08.13 02:57:41) 
facebookta da bir post açarsanız daha çok insana ulaşır, biz de paylaşırız.
kozyatağıdna oturuyorum bende, etrafa söyleyeceğim.

  • innerbliss  (17.08.13 12:22:30) 
arkadaşlar yanıtlar için çok teşekkürler, biz hala bulamadık. bir sayfa açtık mişa nerede? diye facebook'ta takip ederseniz, ilanımızı paylaşırsanız gerçekten çok seviniriz. yok çünkü, hala bir haber yok. çok kötüyüz.


  • bak ne diycem simdi  (17.08.13 23:24:13) 
dostunuz için çok üzüldüm yalnız tsirkul'un yanıtına kulak verseniz iyi edersiniz. negatif bir şey söylemek istemiyorum. moraliniz iyice bozulmasın :(


  • headredhead  (20.08.13 10:03:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.