[]

Dogubank'da yurddisindan gelme telefon tescili olayi?

simdi cancanlar,
40 50 lira aliyolarmis galiba. yarim saatte oluyomus.
acaba napiyo bunlar tam olarak?
cihaza bi zarari olur mu?
garanti mi kaybolur? data mi silinir? (Backup aldim zaten de)

IMEI mi degistiriliyo acaba baska normal bi telefonlan?
nedir vaka-yi hayriye. tecrübeden nasipleneyim de ona göre bilerek basima gelecegi gideyim diyorum.

 
yüksek ihtimal başka birinin pasaport bilgilerini izinsiz kullanıyorlar. o kişi bunu farkederse o kaydı sildirebilir, sen de elinde kullanılmaz telefonla kalırsın.


  • fengari  (16.08.13 22:59:14) 
yaw normal register 100 TL
baska birinin pass data ile bile 100 ödeyip, 40 benden aliyolar. mantiksiz.
kesin normal eski bi nokia falanin IMEI'ini bizim yurtdisi telefonuna entegre ediyolar bi sekil.
  • rusdemezale  (16.08.13 23:09:02) 
bir arkadaş söylemişti. doğruluğundan emin değilim. başka telefonunun(bozulmuş mesela) IMEI kodunu telefona kopyalıyorlarmış.

edit: eksisozluk.com
  • tahsin baskan  (16.08.13 23:21:12 ~ 23:26:12) 
doğubank bilmem ama biz ide yaptırdık bunu. o an başka telefon alıyoduk adam sizin işide halledelim dedi, eski telefon var mı dedi var dedim benim eski telefonu verdim. 5dakka sonra geldi tamamdır dedi. eski telefonun imei iptal, sakın hat takıp açma açarsan 2telefonda iptal olur dedi. iyimiş her telefona oluyo mu bu olay dedim (yurtdışından çok telefon geliyo) yok sadece androidlerde bu kadar basit dedi. 5lira mı ne para aldı sadece.


  • trajikomix  (17.08.13 00:06:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.