[]

Yolda Belde Gördük Beğendik Sonra?

Merhaba gönül dostları:) bu konu 500 kez danışılmış olabilir. Ama ekşi duyurunun hoşgörüsüne sığınıyoruz.

Yolda belde, serviste otobüste görüyoruz Yaradanın şaheseri güzeller. Bakıyoruz gözünün içine sonra İstanbul karadeliğinde kaybolup gidiyor bazen.

Ya da serviste görüyorsunuz periyodik olarak. Nedir ne değildir soramıyorsunuz yine ortam olmadığı için. Bir de aynı servisteki aynı kişiler ne der diye çekiniliyor.

Sorun şu ki, bu beğenilen kimselerden birine nasıl açılınır nasıl bir iletişim başlatılır?

 
seviyorum takip de mi etmeyeyim. bu kadar düz olmayın be kardeşim.


  • tukenmez adam  (16.08.13 22:20:39) 
merhaba diyoruz, iyi günler diyoruz.

insanız biz. diyebiliyoruz böyle bişiler yani.
  • mea maxima culpa  (16.08.13 22:22:15) 
Çok afedersin ama bu işin piçi olman lazım.

Yoksa ortalama bir erkek o şekilde biri ile iletişim kuramaz. Hele de Türkiye gibi stalker ve abazan dolu bir ülkede. Ha tabi tanisan eden ilişki kuran olmustur ama 1 kişi kurmuşsa 100 kişi kuramamistir genelleme yapilamaz.
  • efrasiyab87  (16.08.13 22:22:31) 
Amacının ne olduğuna bağlı değişir. İstatistik yalan söylemez. Dediğin gibi güzel bir kız gördün diyelim, kaç kere girişimde bulundun? Bir veya iki mi? İkisinde de negatif sonuca ulaştın diyelim. Elinde ne var? Ben söyleyeyim, sıfır. Ya 100 kere yapsan bunu? 2'si olumlu dönse? Ne güzel olmaz mı? Olur. 2 tane kız lan, Serhat! Dur gaza geldim!


  • [silinmiş]  (16.08.13 22:32:41) 
öyle tanisip bayagi ardinda dolasip sonra evlenen adam taniyom.
nasip isi. yirtik olmak lazim ellaam.

  • rusdemezale  (16.08.13 23:00:37) 
işte bunlar hep sosyalleşme hep kur yapma


  • bay meraklı  (16.08.13 23:47:30) 
içini çok dinlemeyeceksin. yoksa bişey yapamazsın. biraz cesaret. asıl durum onun sana verdiği cevaplar. iyi algılaman lazım ona göre sohbet açılır. ama dediğim gibi önce merhaba demen lazım. bunun için de cesaret.

hayatına biraz renk katmış olursun.
  • bounce  (17.08.13 18:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.