[]

Hamamböceği problemi vol.45

Arkadaşlar çok büyük bir problemim var.
1-2 aya taşınacağız fakat o zaman zarfında da benim bu evde kalmam gerekiyor doğal olarak, bu ek bilgiyi verdikten sonra konuya giriyorum.

Evde haftada bir uçan hamamböceğiyle karşılaşıyorum. yaz geldi mi çıkıyo şerefsizler. girdikleri yeri bi bulabilsem, gördüğüm her deliği kapattım ama hala giriyolar.

asıl sorun ben bu böcekten aşırı derecede korkuyorum, fobiden de öte bişey. tek kaldığımdan kelli kimse de yok yardım edebilecek. dün gece oturuken koşarak odama girdi bitanesi, terlikle vurdum ve ıskaladım o heyecanla. yatağın altına kaçtı.

çıktım odadan ve kapıyı kitleyip kenarlarına koli bandı çektim çıkacak yer bırakmadım, o kadar psikopatım.
bu akşam eve gitcem ama odama da girmem gerekiyor eşyalarım var.

bana taktik verin, odaya girip bi şekilde bulup öldürmeliyim. kazara uçmaya falan kalkarsa kalpten falan gidebilirim. ne yapmalı yaa sabahtan beri düşünüyorum. adam kaybolmakta usta, oda küçük ama bir sürü saklanabileceği yer var. şu arıcıların giydiği şeyden bile bulmayı düşündüm.

nolur yardım.

 
uçuyosa gerçekten korkunç olur :)
bunlar apartmandan geliyordur belki,apartmanda varsa evlere de girer.

  • rock n roll  (16.08.13 17:53:00) 
bocek ilaclari var hani raid vs. onlardan al bi tane. odaya gir ama elinde olsun ilac ve her an sikmaya hazir tut. tetikte ol. bir yerden cikar yada ucarsa aban spreye, ustrune ustune puskurt hepsini. gebersin igrenc yaratik. ben olsam boyle yapardim. eger baska carem yoksa tabi. varsa arkadas dost huylanmayan onu sokabilirsin odaya.


  • sekerli portakal  (16.08.13 17:55:39) 
dehşet böcek fobim var. böcek yüzünden evi bırakıp kaçmış insanım, öncelikle yanına şu sıkabileceğin fıs fıs ilaçlardan al onla gir. gördüğünde basarsın suratına suratına. sonra raidin böyle ücra köşelere konan onları yiyince öldüren zehirlerinden var onlardan koy evin her yerine.

bir ara bunlar bizde de vardı kendi çözümünü buluyorsun da bunun kesin çözümü apartmanın ilaçlanmasından geçiyor. tek dairenin sorunu değil genelde. sen ne yapsan da alttan üstten bir yerden sana geliyor.
  • kirazıseviyorum  (16.08.13 18:06:03) 
tsirkul, karınca çekmesin eve bu sefer de?


  • kirazıseviyorum  (16.08.13 18:19:59) 
sağolun, ilk etapta fısfıs alayım o zaman.

oda küçük ve dar, geniş alanım yok arkamdan gelir bacağıma falan bi yerime değer diye de korkuyorum. iki kişi girişmek daha doğru olacak, kız arkadaşım da korkuyor ama benden daha metanetli :)

ilaçlatma işine girişemiyoruz yakında çıkacağız evden o yüzden.

edit: bu arada evde kedi var zehirlemeyelim hayvanı? kedi dediğin böyle böceklere göz açtırmaz ama bizimki her daim uyuyor.
  • leon  (16.08.13 18:22:40 ~ 18:24:24) 
o zaman tsirkul haklı, o raidlerden koymayın eve. ama zaten biz onları yatak altlarına, iyice dolap altlarına koymuştuk kedi de ulaşamaz ama yine de zehirlenmesin yazık. evden çıkacaksanız fısfısla falan saldırın. patatesi de yer mi kedi ona da takıldım.


  • kirazıseviyorum  (16.08.13 18:27:52) 
bizim kedi mamasından başka bişey yemiyor ama riske etmeye değmez tabi.
en mantıklısı ilk etapta odaya dalıp böceği bulmak sanırım.
ondan sonra da gelmemesi için önerilerinizi uygulayacağım.
  • leon  (16.08.13 18:33:33) 
evi bir ilaçlatın. çok detaylı etraflı olmayan ucuz bir ilaçlama ile bir iki ay götürür sizi baksana evrimleşmişler yaratıklar


  • rosencruz  (16.08.13 18:35:27) 
borik asitli çözüm +1000... bizim eski evde yan komşu bir undeath idi, evi çöp ev gibiydi, böcek kaynıyordu, yan dairesinde biz karınca görmeden yaşıyorduk, borik asitli patates mix sağolsun.

ha ancak şu an onu öyle kolay bulamazsın haberin olsun. eczanede satılması yasaklandı diye biliyorum. zirai ilaç satan yerlere gideceksindeee orada da 10 kiloluk falan satıyorlar.

kökten çözümdür, bulabilirsen tabii.
  • herospower  (16.08.13 18:51:29) 
Evde kedi varsa kafanıza göre ilaçlama yapmayın, zehirlenmesi muhtemel...


  • strawberry first  (16.08.13 20:15:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.