[]

radyo eksen'de çok reklam oluyor var mı başka öneriniz

internetten dinleyebileceğim radyolar olsun güzel indie, rock çalan radyo var mı?




 
(bkz: radyo odtü)


  • panthera onca  (16.08.13 16:49:08) 
radyo gibi değil de ben o işi groovesharkla bir miktar hallediyorum. ama o da listeme bakıp oradan şarkı çıkartıyor, benzerleri öneriyor, bir süre sonra hep aynı şeyleri çalıyor.


  • ismail yk  (16.08.13 16:54:51) 
.977 radyoları da var. 977music.com


  • Niddleman  (16.08.13 16:59:29) 
radiotuna.com 'da bir yığın radyo var, sevdiğin müzik janrına ve onların kombinasyonlarına göre seçebiliyorsun. ya da sevdiğin bir şarkıcıyı yazıyorsun, onu en sık çalan ve o an çalan radyoları sıralıyor. sonra zaten zekine göre devam ediyor, atlıyor, zıplıyorsun radyodan radyoya ya da bir tanesini seçip onunla devam edebilirsin, sevdiğin radyolara ve şarkıcılara işaret koyup sonra dinleyebiliyorsun. bir de 181 diye bir şey var bunda. her müzik türüne ait 181 ile başlayan radyolar oluyor, onlar daha kaliteli gibi.


  • aychovsky  (16.08.13 17:08:56) 
www.accuradio.com

her radyoya hükmeden tek bir radyo bu.
  • elsanin mecnunu  (16.08.13 17:24:44 ~ 17:25:03) 
live365.com


  • sirena  (16.08.13 17:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.