[]

game of thrones

1. sezon 5. bölüm. Lord starkın karısı cüceyi yakaladıktan sonra birileri geliyo orada ufak kavga çıkıyo sonra bi adam lord starkın yanına gelip karınız hakkında özel bi şeyler söyliycem diyip 'she's taken the imp' diyor. Burada ne demek istedi şimdi bu imp 5 bölümdür geçiyor nedir bu imp bi de bunlara saldıranlar kimdi?

edit: bir de bu kadın şimdi ülkeden ayrıldı kız kardeşinin yanına mı gidiyo? Oğluna zarar vermeye çalışanları mı bulmaya çalışıyo?


 
imp küçük şeytan mı ne işte. türkçede hani. ya da halfman diyorlar ona


  • kablelvuku  (16.08.13 14:29:31) 
imp = cüce = tyrion lannister

adamın birçok farklı lakabı var.

edit: evet kız kardeşinin yanına vale vadisine gidiyor. oğluna cücenin zarar verdiğini düşünüyor, o yüzden onu vale'da yargılamak istiyor.

yolda ona saldıranlar da dağ haydutları. vadinin sahibi arryn hanedanlığı olduğu halde yakın zamanda çok güç kaybetti. bu yüzden vadide yaşayan bir diğer grup olan dağ haydutlarının etkinliği arttı. dağ haydutları kimseye herhangi sevgi beslemez. ilkel adamlardır.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.08.13 14:30:50 ~ 14:48:45) 
ilk bölümlerde tyrion lannister'ın yüzüne karşı imp dedikleri oluyordu. hemde dizide küçük şeytan denebilecek bir kişi var. tyrion lannister. burdan bile anlayabilirsin. sanırım poponla izliyorsun kanka ya. tyrion lannister kim deme ihtimalin yüksek, anlarım.


  • neil manke  (16.08.13 15:30:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.