[]

suya dusen iphone

malum telefon acılıp parcaları cıkartılacak gıbı degıl, napmak lazım?

ses cok az gelıyor, duzelır mı?


 
tamamen suyun icine girdiyse kaldirip gonul rahatligiyla atabilirsin.


  • gec  (16.08.13 02:42:55) 
sac kurutma makinesini dene. ise yaramazsa arkadasin dedigi gibi cop.


  • merhaba dunyali biz dostuz  (16.08.13 03:34:49) 
sac kurutma makinasi benim bildigim kadariyla en son denenmesi gereken sey. bir kap pirincin icinde bikac gun bekletin. pirinc suyu iyice emer, baya derinlerine kadar girmediyse kurtarmak icin en etkili yontem diye biliyorum ben. yaniliyo olabilirim, bilen biri duzeltebilir.


  • Mandos  (16.08.13 04:06:25) 
- tuzlu suya düştüyse at çöpe gitsin
- tatlı suya düştüyse saç kurutma makinesi ile kurutursan telefonun içindeki elektronik aksamları eritirsin.
- pirincin, bulgur kabının içine koy 1-2 gün beklet
  • biglord  (16.08.13 04:10:27) 
pirincin içine göm, beklet, nemi emer. (tuzlukların içine de pirinç atarlar bu yüzden nemi emsin, tuz topaklanmasın diye)


  • innerbliss  (16.08.13 09:00:16) 
iphone üzerine bir bardak sıcak çayı dökmüş biri olarak. herkesi dediği gibi pirince koy ve telefonu kapat açık kalmasın.


  • buffy de vampir sayilir  (16.08.13 09:26:54) 
pirinc olayi uluslar arasi gecerlilikte bir efsane herhalde. amerikada da herkes pirincin icine koyuyor suya dusen telefonunu. ben de telefonumu havuza dusurdum sonra pirincin icine koydum ama hicbi degisiklik olmadi.


  • gec  (16.08.13 10:52:07) 
pirinç bulgur efsane değil orda anlaşalım. sorununuz şu: düşer düşmez açmaya çalışmanız. içerdeki su hele de tuzluysa çok ufak atlamalar yapacak hassas devreyi parçalayacaktır böyle bir durumda telefonu direkt kapatmanız ya da açmamanız, dokunmamanız halinde pirinç bulgur içinde bir şansı olur.

muhtemelen sizin için çok geç. Ha 3310 kullanıyor olsaydınız sallayın kullanmaya devam edein derdim ama yeni telefonlarda (akıllı) böyle bir şey yok.

ısıtıyım (saç kruutma makinesi kalorifer klime önü vs.) derseniz devreyi falan yakmadan önce dokunmatik ekran içindeki silikonu eritirsiniz, ondan da hayır gelmez. değiştirmeniz gerekir.
  • wiillii  (16.08.13 13:08:20 ~ 13:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.