[]

Tavan vantilatörü taktırdım...

markası Tekzen Home dcf-115. 30''lik taktırdım. Monte eden eleman safça bir şeydi ve takarken biraz zorlandı. Sağlamlığına diyecek bir şey yok gibi görünüyor ancak çalışırken vibrasyon yapıyor, yalpalıyor, pır pır titriyor lambanın da bulunduğu aksam. Takan ve kullanan var mı bu aletten, (gürültü patırtı olmasa da) bu sallantı normal değil gibi geldi bana? Bi yardım lütfen.

Foto ektedir.


 
saüa sola bir salınım yapıyor eğer onu diyorsanız o kaçınılmaz. birisi jiroskoplu ürettiyse kaçınıladabilir gerçi.


  • sparkle kiddle  (15.08.13 23:40:52) 
Babamgiller de dukkana taktirdilar yeni, sarhoş diyorlar ona burda. Ses geliyor, dönüyor ya surekli, ses ondan geliyor. Sallanma derken tam ne dediginizi anlamadim, tam monte edemedi mi tavana? O sallaniyorsa sorunlu, kafaniza inmesin de iki gun sonra. Bi cagirin tekrar bi baksin eleman. Yada basit bi elektrikci bile halleder onu.


  • chavez s venezuela  (16.08.13 00:14:48) 
sallanması normaldir. bir kaç gün yine vidalanmışyerlerde açılma gevşeme var mı diye kontrol et. tavandaki vidalarda gevşeme yoksa ayda bir bak...


  • inanmazsan inanma  (16.08.13 00:21:44) 
daha bugün tekzen'de çalışan bir elektirikçi tarafından takıldı. Dönerken süratin tesiriyle yalpalıyor sanki... Adama sordum, bu normaldir dedi. Şüphelendim o gidince yutubdan tavan vantilatörü montajını gösteren videoları izledim. Onlarda gösterilen vantilatörler sallanmıyordu. Bir de benimkinin resme de bakarsanız tavanla arasında belli bir mesafe var, acaba bundan dolayı mıdır diye de düşünüyorum. Böyle hafif yalpalamalı bir vibrasyon yapıyor yüksek hızda dönerken. Düşük hızda sabit, sallantı yok. Anlayamadım pek.


  • lazarus  (16.08.13 00:26:01 ~ 00:34:36) 
sıkıntı yok hocam, yüksek hızda normaldir o. için rahat olsun.


  • el portero  (16.08.13 01:10:30) 
kurulum kılavuzunda bir açıklama vardı:
eğer dönerken sallantı yapıyorsa, önce deneme amaçlı mandal sıkıştırıyorsun, yerini iyice belirledikten sonra oraya bantla bozuk para yapıştırıyorsun.
birden fazla bile gerekebilir, merkeze veya hangi kanada yapıştırdığın önemli imiş.
  • nicin ben  (16.08.13 13:02:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.