[]

Deodorant, ter önleyici, parfüm kullanıyor musunuz?

istediğinizi cevaplayın:

hangisini ne kadar sıklıkta kullanıyorsunuz?

hangi deodorant türünü kullanıyorsunuz? (vücuda sıkılan, koltuk altına sıkılan, koltuk altına sürülen, ayağa sıkılan, ayağa sürülen)

hangi parfümü kullanıyorsunuz?

bunları hiç kullanmayanınız var mı? bunların yerine başka alternatif kullanıyor musunuz?

bunların zararlı olduğunu düşünüyor musunuz? doğal olanı var mı?

başka?

 
kristal deodorant kullanıyorum. kokusuz, doğal (öyle diyorlar en azından).


  • lemmiwinks  (15.08.13 21:32:13 ~ 21:55:54) 
dışarı çıkmadan önce muhakkak duş alıp koltuk altına sürülenlerden kullanırım, genelde yine dışarı çıkmadan önce tıraş olduğum için (sadece zorunlu hallerde sokağa çıkıyorum asjfhs) tıraş losyonudur odur budur ondan da sürerim, güzel kokuyor hem.

axe, blade ve xs bi şey bi şey diye bi parfümüm daha var. elime hangisi gelirse onu sıkarım, giydiğim şeyde birinin kokusu hala duruyorsa hafiften, gidip onu sıkarım. her dışarı çıkışımda bakkala çakkala gitmiyorsam parfüm sıkarım.

zararlı olduğunu düşünüyorum ama zerre skimde değil açıkçası. bunlara rağmen sokağa çıktıktan 4 dakika sonra iğrenç, leş gibi hissetmeye başlıyorum. oto yıkama bile temizleyemez beni. insanlık uğruna kendimi kimyasala boğarak feda etmeye hazırım.
  • der meister  (15.08.13 21:33:40 ~ 21:34:07) 
her gün duş alırım, her gün deodorant sıkarım. koltukaltı olanlardan. sağlıklı olup olmaması umrumda değil açıkçası. zaten haftanın 4-5 günü spor yaparak, öğünlere dikkat ederek sağlığıma yeterince önem veriyorum. ayrıca bir gün kendi leş ter kokumu içime çekersem o zaman intihar ederim.


  • papillon7  (15.08.13 21:40:22) 
roll-on sürüyorum ben.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (15.08.13 21:54:36) 
Vucut icin dalin mystic sprey kolonya kullanıyorum ki kizlar en cok hosuna bunu gidiyor. Nivea Sensitive Roll-On uzerine de Axe Excite ve Son olarak Calvin Klein parfum. Baska da bir sey yok bu kadar.


  • ggm  (15.08.13 22:08:20) 
deodorant kullaniyorum, roll onlar en efektifleri ama 10-20 saat dus almaz isen yakiyor gibi. ondan deodorant en kullanislisi.

parfüm neredeyse hic kullanmiyorum.

ek olarak belirtme ihtiyaci duyarim ki orjinal ile sahte parfüm ayirt edilemez koku ile, orjinal alir, seyreltirsin koku degismez, sadece kalicilik degisir mesela.
  • serabetan  (15.08.13 22:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.