[]

seyahat önerisi?

universiteden yeni mezun olmuş biriyim. zamanım ve mütevazı bir bütçem var. son bir yılda ailevi olarak çok büyük sağlık sorunları atlattık. her şeyle tek başıma ilgilendim, bütün sorumluluk benim üzerimdeydi. bütün bunlar bana psikolojik olarak çok ağır geldi ve ruhsal olarak çok yıprandım. bir süre yolda olmak istiyorum. bu ruh halinden çıkabilmek için bir yerlere gitmek, seyahat etmek istiyorum. tek başımayım. bana önereceğiniz yurtiçi/yurtdışı gezi rotaları nelerdir?




 
Galiba şu sıralar balkanlar çok revaçta. Gidenlerden hep olumlu yorumlar alıyorum.
Ben gitmedim.

Öte yandan dinginlik konusunda Japonya ve Hindistan iyidir. Mevsimlere dikkat etmek şartıyla. Malezya, Singapur da fena değildir. Japonya ve Singapur'da bütçe sorun olabilir.

Bunlar şahsi fikirlerim.
  • puc  (15.08.13 19:49:15) 
Kaş.(2 Gece) - Meis (yarım gün) - Rodos (istediğin kadar kal)

özellikle Yunan Adaları ucuz ve huzurlu.

Onun dışında Makedonya - Ohrid ekonomik huzur tatili için tek geçilir
  • the vagrant  (15.08.13 22:22:21) 
interrail. tek başına olman sayesinde bir sürü insanla tanışır kaynaşırsın, daha çok şey öğrenirsin etraftan.


  • duygaa  (16.08.13 09:14:37) 
ankara'dan dogu ekspresiyle kars, ardahan, posof uzerinden gurcistan.
sonrasi tiflis once.
sonra batum
oradan soci
ardindan sivastopol, kirim
mumkun oldugunca trenle
irmaklarin kenarindan, tepelerin ustunden
oradan odessa ve sonrasinda gemiyle istanbul

hic biri icin viz gerekmez. ucuzdur.
hem yokluk hem varlik gorursun
hem iyilik hem de kotuluk
  • for the record  (16.08.13 10:16:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.