[]

telefona gelen saçma sapan mesajlardan bıktım

sürekli yok dominosta kampanya, yok kredi kartı borcunuz için 12 taksit yok dsmart. her gün 5 tane sms geliyor sürekli farklı numaralar. bunları nasıl engelleyebilirim? arayınca yanıt vermiyor numaralar.




 
çözümü yok maalesef. (bkz: türkiye'deki tükenmek bilmeyen sms tacizi)


  • princess 0f suburbia  (15.08.13 16:11:40) 
savcılığa verin taciz ediliyorum deyin.


  • sansli pipi  (15.08.13 16:12:52) 
eğer uğraşmayı göze alıyorsanız tüketici hakem Heyeti'ne atan firmayla ilgili şikayette bulunun. bu şekilde açılan ve kazanılan davalar biliyorum.


  • dahili meddah  (15.08.13 16:13:31) 
avea'nın sitesinden telefon numaranızla giriş yaptığınızda bir bölüme "şuralardan gelen reklam mesajlarını engelle" gibi bir şey vardı. belki o işine yarar, benim işime yaradı mı hatırlamıyorum.

şu an vodafone kullanıyorum binde bir geliyor reklam mesajları.
  • seksli harf  (15.08.13 16:14:49) 
telefonunuz akıllı ise kelime üzerinden filitre uygulayabilir ve belirlediğiniz kelimeleri içeren mesajları hiç okumadan ve telefon uyarı veremeden belli bir dizine atabilirsiniz.

Örneğin benim telefonum 300 e yakın sms i aşağıdaki kelimelere yüzünden spama atmış.

taksit,kampanya,indirim,konbara,masaj.
  • Sir Anthony Hopkins  (15.08.13 16:27:55) 
@seksli harf ben yaptım aveada işe yaramıyor o yöntem.


  • princess 0f suburbia  (15.08.13 20:33:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.