[]

İş bankası ATM parayı yuttu

Bir arkadaşım 2 gün önce 950 tl kadar parayı iş bankası atm'sine yatırırken makina bir anda teknik hata verdi, hesabı kontrol ettik para görünmüyordu. Bankayı aradık ancak atm'de sayım yapıldığında fazla çıkarsa geri döneriz dediler, 2 gün oldu ses yok.

Parayı hiç etmezler dimi?!


 
3 ay önce falan yine iş bankasında başıma gelmişti. hafta sonuydu. hafta içi bankamatiğin yanındaki şubeye gittim form doldurdum vesaire. Akşamına hesabıma yansıtılmıştı.


  • yatagants  (15.08.13 15:32:25) 
Şube'ye ve gerekirse genel müdürlük'e hitaben olayı anlatan,saati ve tarihi bildiren bir dilekçe yazın.


  • dahili meddah  (15.08.13 15:32:33) 
Şubeye bağlı değildi atm malesef, yakınındaki şube de sayımı bekleyin minvalinde bir şeyler dedi. bir de kötü olan paranın miktarını net olarak bilemiyoruz, 950 civarı olduğunu biliyoruz sadece...


  • kronik  (15.08.13 15:33:53 ~ 15:35:51) 
En yakın şubeye gidip tarih, saat, hangi atm olduğu, hangi kartı kullandığınızı ve hatırlıyorsanız banknot sayılarını yazıp hesabınıza iadesini isteyin. iç etmesinler.


  • yarin bos musun  (15.08.13 15:34:41) 
olsun yakın olan şubeye ve genel müdürlü'ğe hitaben bir dilekçe yazın. şubeye elden,genel müdürlüğe posta yoluyla gönderin. bir sorun olacağını zannetmiyorum ama olursa bunlar ileride çok işinize yarar.


  • dahili meddah  (15.08.13 15:35:20) 
merak etme hiç olmaz. fazla çıktığı an hesabına gerı yatırrılar parayı.


  • premium hayat yan gel yat  (15.08.13 15:49:33) 
yapı kredide başıma gelmişti ertesi gün ödediler geri. sayımda çıkıyormuş.


  • dunden beri dimdik  (15.08.13 16:22:24) 
miktar için herhangi bir işbanksı atm'sinde hesap hareketlerine bakarak o tarihte ne kadar çekildiği görülebilir. makinanın sayımı kendi kendine yapması gerek diye biliyorum ben, gidip dilekçe verin hallolur.


  • r_u_h  (15.08.13 16:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.