[]

Şu tarz el işleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

el yapımı kırlent, yastık yüzü, örgü patikler ve taş boyama hakkında ne düşünüyorsunuz?

böyle şeyler satın alıyor musunuz/alır mısınız?

taş boyama: www.google.com.tr

yastık:www.google.com.tr

patik: www.google.com.tr

 
bakınca beğeniyorum, ne güzel yapmışlar diyorum ama almıyorum çünkü hayatımda bunları kullanacağım bir yer yok.


  • inawen  (14.08.13 21:25:42) 
gayet güzel olduklarını düşünüyorum, ama pek satın aldığımı söyleyemem.


  • devilred  (14.08.13 21:27:55) 
Patiklerden satın alınabilir.En azından hediye olarak götürülebilir, şık


  • verbanadüşlerimi  (14.08.13 21:32:52) 
taşlardan ben de yapıyorum ama farklı bir şey görürsem alırım. yastıklardan da alırım ama tabi güzel olsun, img03.blogcu.com şu tarz bana hiç hitap etmedi mesela.
patikler çok güzel ama alamam çünkü babaannem sürekli örüyor ama yine değişik bir şey görürsem alırım.

  • kırmızıkaşekaban  (14.08.13 21:53:27) 
en güzeli taş boyama onlardan alabilirim. diğerlerini pek tercih etmiyorum. çok modern yastık örnekleri var artık o sektör aramayı bilene çok geniş. satın almam ama yapan biriysem hediye ederim, yapan biri hediye ederse kullanırım. beğeniyorum ama alıcısı değilim. patik de belki ufak yaşta bebekler için alınabilir. yetişkin biri için tercih etmeyebilirim yine.


  • kirazıseviyorum  (14.08.13 22:36:43) 
Begenirim, alirim.
Orguye ve el yapimi hemen hemen herseye karsi zaaf ve ilgim var. Orgu kazak giymeyi cok severim. Annemin ordugu minik patikler var odamda asililar, sans getirdigine inaniyorum. Onun disinda cam ve seramik islerini de severim. Bez bebek, orgu bebek, amigurumi.. Guzel seyler bunlar.
Alamadiklarimi incelerim, yapmaya calisirim.
  • nax  (15.08.13 01:19:01) 
ancak yardım amaçlı satılıyorsa katkım olsun diye alırım.
içlerinde bana en hitap eden taş boyama olanlar.
bardak altlığı şeklinde doğru desende boyanmış taşı kesin satın alırım ya kendim için ya da hediyelik. tamamen desenine renklerine bağlı bir yerde.
yastık meselesinde yıkanınca boyasının akmaması, kumaş kalitesi ve tasarım gibi konular var, bu özelliklerin hepsini bir arada bulmak çok zor, yoksa yine alınır.
patik içlerinde en satmayacak olanı gibi. almam. hediye gelirse de kullanmam. hediye olarak da vermem.
  • kalinixta agapi mou  (15.08.13 10:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.