[]

Sarıyer-Kireçburnu Balık Tutmaca

Bu işte yeniyim. Nasıl bir olta kullanılır, tam olarak sahil şeridinin neresinde balık tutulur hiç bilmiyorum.

normal bir olta?
kanca ve ekmekle bu iş olur mu?
oralarda müsait yerler var mı?
direk kapsam oltamı gitsem olur mu?

su durgun mudur? normal barajta tutar gibi, renkli duba, kanca ve kurşun üçlüsüyle mi tutacağım?

yardımlarınız için sağolun.

 
tarabya tarafına git. balık orada tutulur. Tarabya oteli ile vilayetler evi arasındaki her yerde balık tutabilirsin.

eğer merakın varsa ve sıkılmam diyorsan sakın dandik bir olta ile başlama. çünkü mutlaka o oltayı atıp, daha iyisini alacaksın. 2 kez masraf yapmana gerek yok. eğer istersen sana marka önerebilirim.

ekmekle kefal yakalarsın ancak. o da istanbul'da yenebilen bir balık değildir. karnına bıçağı vurduğunda mutfağı kesif bir bok kokusu kaplar. istanbulda kefaller maalesef pis, bulanık sularda takılıyor.

oltanı ve kovanı direkt kapıp gidebilirsin. zaten oltacılar genelde mevsimine göre olta takımı satar. yani çapari zamanı sana sıyırtma satmazlar.

boğazda akıntı mutlaka olacaktır. ama korkmana gerek yok. akıntıya göre oltanı atıyorsun. renkli dubayla filan kefal belki de zargana yakalarsın. ikisi de pek makbul balık değildir istanbul boğazının şartları gözönüne alındığında.

bu konuya hevesliysen yardımcı olabilirim sana.
  • bilmemkacincinick  (14.08.13 18:16:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.