[]

Görsel karakalem dersi

Arkadaşlar benim karakalem e inanılmaz hevesim var amma velakin deviantART tan aldığım resimlere bakarak olmuyormuş malesef.Bir iki tane video indirdim onlarda ingilizde olduğu ve bende olmadığı için patates oldular.
Ricam şudurki Elinde türkçe anlatımlı görsel karakalem dersi olan bilen duyan koşalayan varsa bi zahmet.Yarın bi değişiklik yapıp cuma'ya gidip şahsiyetine dua edicem :)
Kursa git diyicekseniz maddi sıkıntı kredi kartı borcu elektirikler kesik vs. vs. :)


 
walla türkçe var mı bilmem lakin www.drawspace.com buraya bi bak derim... adım adım gayet şık anlatımlar var...


  • zoekboek  (19.03.09 20:26:11) 
uzmantv(türkçe) ya da videojug a bakmanda fayda var.


  • zombikanı  (20.03.09 00:03:48) 
uzmantv ye baktım 2dk lık küçük videolar var çok öğretici değil diğeri zaten almanca galiba :)


  • Bravefart  (20.03.09 02:03:47) 
bravefart evvel zamanda bende türkçe video aradım fakat bulamadım youtube daki ing videolarla idare ettik.gerçekten bu alanda bir yerlere gelmek istiyorum diyosan kurs şart.andrew loomis in ebookları var nette onlar çizim hakkında kafanda birşeyler oluşturur(ebooklar ing tabi)yada ben nerden bulucam bunları diyosan özelden atabilirim
netten alabileceğin türkçe kitaplarda mevcut...

  • atreides  (20.03.09 03:15:19) 
Hocam elim çok yatkın gördüğüm bi çalışmanın kopyasını çıkarabiliyorum fakat düşünerek yapamıyorum hayalimde canlandırdığım bi portreyi kağıda aktaramıyorum sorun orada.Onu biraz geliştirmem lazım.Kaynak bulamiyicaz bari tavsiyeleri alayım :)


  • Bravefart  (20.03.09 14:46:12) 
bende senin gibi başlamıştım resme fakat ben fotograflardan çiziyordum.zaten genel olarak insanlar böyle başlar.bu biryere kadar öğreticidir sonradan tıkılıp kalırsın..
mail adresini verirsen ebookları atayım.ing ama aşama aşama çizimlerine bakarak ustanın ne demek istediğini anlarsın..bende sana küçük bir tavsiye ara vermeden çiz.

  • atreides  (20.03.09 20:57:55) 
omer.erdgn@windowslive.com mail adresim bu buraya atabilirsin tavsiyeni dikkate alıcam ki zaten öyle yapıyorum :) her gün


  • Bravefart  (21.03.09 18:58:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.