[]

Chrome bilgisayarda donma sorunu

chrome ile internette gezinirken bilgisayar bir anda donuyor ve hiçbir şekilde geri dönüşümü olmuyor ( ctrl alt delt ) vb. işlemlerde bile yanıt vermiyor. mecburen reset atıyorum. çok fazlada yüklenmiyorum en fazla 3 site açık oluyor. bunu yaşayan var mı ? çözümü nedir ? bilgisayarım sağlam, güçlü bir computerdir.

explorer'dan giriyorum aynı sikinti olmuyor. büyü mü yapmışlar bilgisayarıma ?


 
Zamanınız olduğu bir gün öylece bırakın, ne zaman çözülecek diye bekleyin. İki ihtimal veriyorum: 1 Chrome'un zaten bilinen kronik sorunları, hayvan gibi ram yiyip bilgisayarı kilitlemesi, 2 hard disk problemi


  • yarin bos musun  (14.08.13 16:32:57) 
Bende de oluyor zaman zaman ama 5-10 saniye içinde kendine geliyor.


  • arig  (14.08.13 16:43:46) 
@arig ben bekliyorum 30-40 saniye yine gelmiyo. haliyle delleniyorum basıyorum resete vuruyorum kırbacı. özelliklede twitter'dan bi link'e tıkladığımda oluyor bu sorun. sendede twitter'dan bi yere geçerken oluyo mu ?


  • fuskiyenin oglu  (14.08.13 16:48:27 ~ 16:50:02) 
Yok öyle belirli sitelerde değil, rastgele.


  • arig  (16.08.13 03:26:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.