[]

istanbul'da kuaför

beşiktaş veya ortaköy'de olmak koşuluyla çok pahalı olmayan bi bayan kuaförüne ihtiyacım var. bilenden duyandan acil cevap bekliyorum.




 
Bahcesehir universitesinin karsisinda makas kuafor var erdem kiramerin guzel bi yer.


  • prinkipodelisi  (14.08.13 02:30:38) 
Makas ta kesim 80 liraz canım benim, sen pahalı olmadığını düsünüyosan gidebilirsin.


  • balpolen  (14.08.13 03:11:53) 
@balpolen ayni makastan bahsetmiyoruz muhtemelen. Besiktastaki daha normal bi kuafor emre kiramer makas diye bakarsaniz internetten anlarsiniz. Erdem kiramer makas bunyesinde acildi lakin emre kiramer'e ait ve fiyatlar standart kuafor fiyatlarinda. Zaten mahalle kuaforu olmayan duzgun temiz kuaforlerde bile kesim 30 lira.


  • prinkipodelisi  (14.08.13 11:34:39) 
Hayır aynı makastan bahsediyoruz. Ben 2 ay önce 80 e kestirdim saçımı bahçesehir in karşısındaki makasta. Size özel indirim mi yapılıyo orda?


  • balpolen  (14.08.13 17:05:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.