[]

body-fitness-vücut geliştirme-veya her ne ise işte

iyi akşamlar ahali, 2 sorum var bilene;

1- bu kas yapan baklavaları çıkaran kişilerin o gözüken kasları kendilerini sıktığı zamanlarda mı ortaya çıkıyo? yani adonisler diyelim, normal nefes alıp verirken de belli mi o kaslı kişilerde? yoksa ıkındığımızda mı ortaya çıkması lazım?

2-kol-omuz vs. ölçümleri o bölgenin en kalın olduğu yerden mi yapılır? yoksa belli bölgeler var mı?

 
adonis kolay ortaya çıkan bir kas değil.. farklı hareketlerle çok uzun bir süreçte çıkar. antrenmandan sonra kaslar ciddi şekilde belirginleşir. kendini kasmaya gerek kalmadan.. antrenman sonrası damarlar vs şişer..

kaslarını sıktığında doğal olarak daha da belirginleşir. ama bu demek değildir kinormal de dümdüz bir karın olacak. gün içerisinde sıradan insana göre kaslı yapı apaçık ortadadır.
  • mahsusmahal  (13.08.13 23:48:10) 
antreman sonrası daha da belirginleşir ancak normal zamanda da belli oluyor uzun zamandır çalışınca, 2. yılın sonunda anca normal zamanda da görünmeye başladı bende mesela. kol çalışmadan ölçülmeli, sıktığında en kalın yerden, omuz da keza en dış kısımdan ölçülür. bel ince kısımdan.


  • necrolyte  (13.08.13 23:51:37) 
1. kişisine göre değişir. kimisinde her halükarda gözükür, kimisinde sıktığında gözükür. her halükarda gözüken adamların yağ oranı diğerlerine oranla daha düşüktür, istenen seviyedir denilebilir. ama o dergilerde(muscle fitness, men's health v.b.) gördüğünüz adamların hiçbiri soğuk fotoğraf çektirmiyor, sıcak fotoğraflar hepsi. ağır bir idman yapıp hemen kamera karşısına geçiyorlar. bilmeyenler "ulan ne vücut var adamda" diyor fakat 2-3 saat sonra ki vücut ile antrenman sonrası vücut bir olmadığı için vücut biraz daha salıyor kendini. yalnız yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. adamlarda bir potansiyel var ve idmanla nirvanaya ulaşıyor bu potansiyel. hani vücudu şekilsiz bir adamın alacağı hal değil.

2.belli bölgeler var. özellikle mr. olimpia için.
  • papillon7  (14.08.13 01:03:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.