[]

fiber internet torrent hız olayı

fiber internet aldım. evde hız testlerinde 23-24 mpbs ler görünüyor da torrentte hızda öyle aman aman bi güzellik yok. önceden 1-8 mpbs adsl iken download hızı taş çatlasa 800kb lerdeydi. bugün iki farklı yerde denedim (hem eve hem büroya aldım) büroda hız testi 110mpbs leri gösterdi download hızı torrentte 1,8 mb leri gördü evde 1 mb civarında seyrediyor. ne anladık biz bu fiberden. modemden port açma işi falan vardı onu mu yapmak lazım ne yapmak lazım?




 
superonline 25Mbit kullanıyorum. ilk üç ay diye size 50mbit verdik filan dediler ama gördüğüm en yüksek torrent hızı 2Mbit oldu. bu senin bağlantı hızından çok, seed sayısı ve torrent hub ile ilgili bence.


  • nop  (13.08.13 22:15:14) 
seed/leech sayılarına bağlı, microsoft un sitesinden falan download dene orda 2,5 mb fln görüyorsan sıkıntı yok.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (13.08.13 23:27:24) 
satarken 5 dakidada film indireceksiniz falan diye sallıyorlar. almayı düşünenler bir daha düşünsün o zaman.


  • dunden beri dimdik  (13.08.13 23:47:39) 
hayır torrent'ın mantığından dolayı 5 dakikada indiremiyorsun. senin download hızında bir servis veren hosting bulursan direk o hızda çekersin. dediğim gibi microsoftun sitesinden büyük ihtimalle o hızda indirirsin. dediğim gibi serverla alakalı, torrent ise kaç kişi gönderirse o kadar hızlı.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (14.08.13 00:10:29) 
Saçmalamışsın satarken öyle satıyorlar diye. Satarken torrente göre söylemiyor heralde. Seederı düşük tortente gidersen 100 mbit internetle 25 kb da down edebilirsin karşıdaki upload o kadar olduğu için.


  • xenophobe  (14.08.13 04:31:24) 
saçmalamışsın diyorsunda 30bin seeder varken de hız aynı 10 seeder varkende bu nasıl oluyor ?


  • dunden beri dimdik  (15.08.13 00:44:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.