[]

mp3 kesme programı- kaliteli

arkadaşlar elimde uzun bir şarkı var içinden 3-4 dk lık bir yeri alcam da. bazı kesme programları ile denedim kesince dank diye başlıyıp dank diye bitiyor yani haliyle. diyorum ki kesme bolumu baslarken yumusak gecis olsun( yavas yavas ses yukselsin) filan icabında bi mp3 biterken diğerini ona bağlayabileyim. bu arada dj lik programı gibi bişe istemiş oldum istemedn -_- thx.
şarkıyı merak eden olur diye:

Above n Beyond - No one on Earth (Gabriel n Dresden remix)

 
virtual dj işini görür sanırım. gerçi wav çıkış veriyor record edince ama onu mp3 e çevirmek sorun olmasa gerek.


  • tai  (19.03.09 15:17:56 ~ 15:18:14) 
jet Audio da yapıyor bu işi


  • derectus  (19.03.09 15:23:31) 
evet arkadaşlar daha onceden zaten sahip oldugum mp3directcut sayesinde yaptım. bu kadar kucuk bi program yapamaz diye kurcalamamıstım bile. yaptı ama.


  • karapage  (19.03.09 15:41:35) 
eğer mp3ü wav haline çevirirseniz wav edit programları profesyonel bazda işinizi görür.
sound forge tek tavsiyemdir.
bazı wav edit programları mp3 de açabilmektedir. hatta forge açıyormuydu ne...
fade-in efekti ile şarkı başında hafif hafif yükselen ses efekti, sonunda ise fade-out ile aynısının tersini yapabilmeniz mümkün.
türevi reverb ve eko seçenekleri de cabası.
kes biç onları saymıyorum bile...
  • jeanluc  (19.03.09 16:47:46) 
sony sound forge
kesin cozum

  • porn star  (19.03.09 22:55:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.