[]

Cracking the toefl ibt 2014

Selamlar sözlüğün William Shakespeareleri. Dedim hazır boşken artık toefla çalışmaya başlayayım. Bir ingilizce hocasından aldığım tavsiyeyle bu kitabı almaya karar verdim.

1-) Bileniniz, kullananınız var mı? Nasıldır? Full'ü kaç yanlışla kaçırdınız? "yöğrg, iğrenç" diyeniniz varsa başka kitap öneriniz nedir?

2-) pandora'dan baktım bulamadım, 50 güne gelir diyor

www.pandora.com.tr

nereden bulabilirim başka?

saolunuz.

 
bence en kotu kitaplardan biri o toefl icin. kesinlikle onerebilecegim bir kitap var ancak. en ucuza amazondan alabilirsin.

www.amazon.com

al hatta favori toefl yayini sitem vardi benim bir zamanlar englishtips.org

aradigin kitabi da bulursun orada uye olman gerekiyor sanirim indirmek icin, mirrorsa tiklayinca download linkleri cikiyor. iyi sanslar.
  • jeanne hebuterne  (13.08.13 17:12:41 ~ 17:16:52) 
Ou, sert oldu ama teşekkürler. Peki ne farkı var ki bu ikisinin tam olarak?


  • kimsesiz kimse  (13.08.13 17:25:02 ~ 17:29:39) 
ya bence indir ikisini de kendin de anlarsin, toefl tamamen sistemi anlamaktan ibaret, bruce rogersin kitabi da sistemi eksiksiz anlatiyor. dedigin kitap boyle daha cok pratik kitabi ve reading parcalari gercegine oranla cok kolaydi.


  • jeanne hebuterne  (13.08.13 21:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.