[]

bahçesiz evde köpek beslemek

ben evde yokken terasta, yada balkonda bulunsa ben akşam geldiğimde gezdirmeye çıkarsam yeterli olur mu? balkon yeterli olur mu?kışın içeri almam gerekir mi? 2-3 saat gezinti yeter mi? evde yaşayacağı için eğitimde şart tabi,bu eğitim ne kadar sürer, yavruyken edinsem bir köpeği...




 
terasta ya da balkonda köpek bakılmaz.
elbette yazın da kışın da içeri almanız gerekir.
normal şartlarda bir evde yaşayan köpek için günde 2-3 saat gezinti yeter.
eğitim şart ama eğitime yollamak şart değil, eğitimi kendiniz vereceksiniz.

bahçesiz evde besleyecekseniz, evin içinde beslemeniz lazım.
  • hypnosis  (13.08.13 15:48:05) 
Balkon olmaz, kocaman terasa sahibim ama çok zor oluyor.

çünkü kışın evin içine alman gerekir. Sabahları ve akşamları çıkartıyorum ben ve eğitim şart tabii ki...
  • huzunbaz palyaco  (13.08.13 16:11:36) 
evde büyük köpek beslemeyin. hem köpeğe eziyet, hem de eve. o köpeğin koşup enerjisini atması lazım. ve eğer köpek büyükse evi harap ediyor, ev kokuyor falan.

eve köpek alacaksanız küçük cins alacaksınız. en büyük jack russell, spanish cocker filan. hatta daha küçük ırklar var.

küçük köpeklerin diğerleri gibi çok gezdirilmesi gerekmiyor. hatta en küçükleri kedi gibi tuvaletlerini eve yapabiliyorlar.

iyice düşünmeden almayın.

balkon fikri çok sakat bence. yazıktır hayvana. bahçeli eviniz, çiftliğiniz yoksa balkonda terasta büyük eziyet.
  • mea maxima culpa  (13.08.13 16:43:08 ~ 16:46:47) 
eve köpek almayın, sonra sıkılıp bırakıyorsunuz. dışarıya alışkın olmayan hayvan telef oluyor dışarıda.


  • nereye bu gidis  (13.08.13 17:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.