[]

ekim ayında 10 gun kaliforniya da ne yapılır?

çok sayın duyuru insanları. ilk kez gideceğim amerika'da nereye gitmeliyim, nereyi görmeliyim sorunsalı ile karşı karşıyayım. tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. şu an san diego'da öğrenim gören (epi topu 2 aydır san diegoda) kuzenim var. kendisi los angeles a geçecek ve 10 günlük bi kaliforniya turu yapmak istiyoruz. belirlediğimiz rotalar san diego (belki), los angeles, san francisco ve tabiki las vegas.

kaliforniya tecrübesi olan arkadaşar 10 gün için nasıl bir rota izlerdi? ilk hangi şehirde ve kaç gün kalırdı? nerede nereye gidilmeli, ne yenilmeli?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

 
san diego'ya belki deme pisman olursun.


  • gec  (13.08.13 13:57:00) 
San Diego - Anaheim (Disneyland) - Las Vegas - Los Angeles (Hollywood & Beverly Hills) - Santa Barbara

San Francisco için 2 gün yolda geçer, fazla uzak olur.
SeaWorld ve Universal Studios biletlerini kombine satan bir paket var, ondan al mutlaka, iki park da görülmeye değer.
  • cakabo  (13.08.13 14:17:26) 
kocaman bir araba kiralayıp bir california turu yaptım aralık ayında:

boston >uçakla> los angeles - san diego - los angeles - uçakla vegas - los angeles - santa barbara - solvang - monterey - santa cruz - san francisco şeklinde.

highway 1'ı çok izlemedim. daha çok 101 ile dağlara tepelere çıktım.


los angeles'ta ilginç gelebilecek yer tabi ki hollywood. san francisco'da fishermans wharf, painted ladies, alcatraz, golden gate bridge, lombard street.

san diego'da girişte old city ve hayvanat bahçesi var ama ilgimi çekmediği için gitmedim.

bol bol alışveriş yapıp arabayı komple doldurup döndüm.
  • nop  (13.08.13 14:22:26 ~ 14:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.