[]

Boğulma/Orgazm ilişkisi?

insan, kendini boğduğunda boşalıyor diye okumuştum bir yerlerde..

bunun tıbbi açıklaması nedir, bilen var mı? hatta bunu denerken ölenler oluyormuş filan. sadece boğulmada gerçekleşen bir şey mi yoksa, ölen bir insanın vücudunun verdiği fizyolojik bir şey mi?

bazı filmlerde de gördüm benzer temalar. örneğin ken park'ta, adam, kendini bir yandan boğup masturbasyon yapıyordu dilan.

nedir işin aslı astarı?

 
boğulurken boşalmak diye birşey yok ama mastürbasyon esnasında orgazma ulaşırken beyne giden damarların anlık olarak kan akışını kesip, oksijen transferini engellemek diye birşey var. bunu yaşayanlar aldıkları hazzı kat be kat arttırdıklarını söylüyorlar, bense saçmalıktan başka birşey olmadığını söylüyorum. bu yüzden ölenler de işin cabası.

bunun adına "auto-erotic asphyxiation" deniyor, wikipedia'da da şöyle bir makale var: en.wikipedia.org

ama bunun hakkındaki en güzel yorumu george carlin'in life is worth losing şovunda izleyebilirsiniz.
  • demcan  (19.03.09 12:14:41 ~ 12:17:09) 
soyledir ki başa yani kafaya (bildigimiz kafa bu) poset gecirilerek yapilaninda ki olay karbondioksit ile alakali. posette biriken karbondioksiti soludukca, vucutta ki karbondioksit orani arttigindan uyusturucu maddelerin gosterdigi etkiyi gostermesinden kaynaklaniyor. yanlis hatirlamiyorsam buna karbondioksit narkozu diyorlar.


  • anarquia  (19.03.09 12:18:02) 
şeyi diyorsunuz kafaya poşet geçirip masturbasyon yapma. sözlüktede incelenmiş konu (bkz: asphyxiation). evet dediğniz gibi çok zevkli olduğu için o zevkle kafadan poşeti çıkarmayı unutup ölüyorlarmış. bende kısmetse en yakın zamanda deneyecem. denediğim zaman size de anlatırım.


  • camasir suyu  (19.03.09 12:25:26 ~ 12:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.