[]

fransızca yardım çok basit çok acil sivuple

türklerin yeme alışkanlıklaryla ilgili bi paragraf yazmam gerekiyor en basitinden. ben şöyle türkçesini yazsam da bi babayiğit fransızcaya ceviriverse acayip şahane olur. bi kaç saat içinde hocaya teslim etmem gerekiyor

Türklerin yeme alışkanlıkları avrupalılara göre farklıdır. Kahvaltıda peynir kesinlikle tüketilir. bunun yanında zeytin domates reçel de yenir.her türk kahvaltıda çay içer.ekmek türkiyede çok fazla tüketilir. yemekler daha yağlı ve tuzludur.bazı yörelerde baharat çok kullanılır. süt ürünlerinden yoğurt da yemeklerin yanında yenir.yemekler genelde etli olur ve yanında pilav ya da makarna yenir.

çok teşekkürler

 
Les habitudes alimentaires des Turcs sont différentes que les Européens. Certainement, les Turcs consomment le fromage au petit dejeuner. En outre, la confiture, la tomate, les olives sont également consommés. Chaque Turc boire du thé au petit déjeuner. Les Turcs consomment trop de pain. En Turquie, les plats sont plus gras et salé. Dans certaines régions, les gens utilisént beaucoup d'épices. Les Turcs mangent leur plat avec le yoghurt. En general, les aliments sont cuits avec de la viande et il est mangé avec du riz ou des pâtes.

boire'ı çekmeden laps diye yazmışım ya. teşekkürler kediebesi.
  • kırmızıkaşekaban  (13.08.13 09:20:00 ~ 10:34:49) 
sont differentes des europeens. tous les Turcs boivent du thé au petit déjeuner


  • kediebesi  (13.08.13 10:26:42) 
les plats sont plus gras et salés.
Les Turcs mangent leur plat avec du yaourt.
En general, les aliments sont cuits avec de la viande et sont accompagnés de riz ou de pâtes.
  • cellonun kirmizi ahengi  (13.08.13 14:37:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.