[]

psp ye dvd yükleme

Arkadaşlar psp ye nasıl dvd yüklerim, yani evde bisürü dvd var ama ben bunları nasıl mp4 e çevireceğimi bilmiyorum.




 
"dvd to mp4" diye aratın gogılda. zilyon tane program çıkar.


  • dorian greyfurt  (19.03.09 04:18:10) 
video veya media convertor derseniz de birşeyler çıkar. total video converter öneririm program olarak. gayet kullanışlıdır.


  • alchoburn  (19.03.09 04:34:38) 
direkt psp convertor şeklinde aramaya bak çünkü her mp4de açılmıyor pspde.


  • pharaun mizzrym  (19.03.09 10:34:51) 
Apollo DVD to PSP
kolay kullanım mükemmel sonuç ses-video kayması 0.
www.alltomp4.com/dvdtopsp.htm
  • ne bakiyon kardesimm  (19.03.09 11:11:22) 
total video converter var. bu işleri en güzel o yapıyor. hatta çıkış seçenekleri arasında psp video falan da olabilir. tam şimdi hatırlayamadım.


  • co2s2  (19.03.09 11:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.