[]

Kızlara soru(ayakkabı)

Erkek için aşağıdaki model tarzlarında(mokasen) ayakkabı önerin bana. Sizce erkeklerde çorapsız bu tarz modeller nasıl duruyor? Link atarak şu model önerirseniz baya iyi olur:)
www.morhipo.com
www.morhipo.com
www.morhipo.com

 
birinci güzel de diğer ikisi ı ıh, olmamış, nein.


  • robin sparkles  (12.08.13 23:25:15) 
Bunlar koyu renk


  • huseyin riza  (12.08.13 23:26:07) 
dostum kız değilim ama dayanamadım.kesinlikle uzak dur bunlardan bence,bunları görünce modaya uymak için hipster olmaya çalışan kıllı barzolar geliyo aklıma.


  • jpsartre  (12.08.13 23:27:00) 
bu modeller güzel aslında ama bu gösterdiklerinizi beğenmedim. almayın. şu an her yer indirim, biraz mağaza gezin aynı fiyata güzellerinden bulursunuz.


  • nzessia  (12.08.13 23:31:11) 
zaten bunları örnek teşkil etsin diye koydum. Çok mağaza dolaştım ama bir türlü karar veremiyorum. O yüzden size danışıyım dedim


  • solenkol  (12.08.13 23:33:07) 
dişi değilim, lakin nacizane zevkime güvenilir çevremde.
ilki gayet şık ve güzel, diğerlerine beş kuruş para vermem. hatta üstüne para verseler almam.

  • adin ne zenci  (12.08.13 23:42:37) 
geçen boyner'de gördüm (istinye park) mesela. bu modellerin genelde açık sütlü kahvesini beğeniyorum erkekte. her şeye gider sanki, renkli pantolon için mesela (koyu yeşil, taba veya böyle bordo pantolonlar). bir de yaz mevsimi ya sanki koyu renkler boğar. koyu da da lacivert iş görebilir.kot ile güzel durur.

aklıma clarks geldi, pahalı biraz türkiyede. şu model var mesela. www.clarks.com.tr

bir de şu

www.betashoes.com

yani mükemmel değil belki ama bu ve benzerleri bence yazlık daha hoş gibi. ayakta da daha güzel durur belki resimde gözüktüğünden.

bir de divarese'de de olabilir.
  • nzessia  (12.08.13 23:45:28) 
bir kız olarak cevaplıyorumi bunları beğenmedim, bence çok iticiler.
alacaksan böyle bir şey al: www.zizigo.com

www.zizigo.com


ama tabanı açık renk/beyaz olanlardan alma sakın. nubuk olabilir ama süet olmasın.

iyi alışverişler.
  • hoppala  (13.08.13 00:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.