[]

torrent sorusu

seed ne kadar fazlaysa o kadar hızlı download yapılıyor sanıyordum. sanırım yanılıyorum. manzara şu şekilde. 50 kb'in üzerine çıkmadı bir türlü download hızım.

sizce neden?


 
(bkz: port açmak )
ayrıca seed fazla ama leech az olması lazım tabii.

  • whoosie  (12.08.13 15:05:15) 
şöyle bir durum da var. seed yapan eleman başka dosyaları da seedliyorsa sana download düşmüyor olabilir. hangi trackerdan indiriyorsun? durum acele gibiyse yardımcı olabilirim sanırım.


  • patr  (12.08.13 15:10:36) 
bir de şöyle bir durum daha var. o seed edenler dosyanın sadece %10unu seed ediyordur, partial seed denen olay.


  • inugard  (12.08.13 16:19:26) 
dosya indirme hızını etkileyen etmenlerden aklıma gelenler:
-seed/leech oranının düşük olması
-seed sayısının az olması
-seed edenlerin upload hızlarının o torrent ya da sizin için düşük olması (o sırada dropbox'a dosya yüklüyor olabilir, başka bir torrent'de upload yapıyor olabilir, vs.)
-private tracker'lar için download slot sınırlaması olabilir.
-sizinden kaynaklanan bir durum olabilir:
*dandik modem/router
*kötü internet bağlantısı
*o sırada yaptığınız indirme ya da göndermeler.
*kardeşinizin yan odada video izlemesi.
*adil kullanım kotası
*port yönlendirmesi yapılmamış router
*p2p trafiğinden hoşlanmayan isp (türkiye'de duymadım)
  • mahsen  (12.08.13 17:28:59 ~ 17:31:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.