[]

skt'si geçmiş/ambalajı hasarlı tavuk

elimde iki tavuk ürünü var önceden ısıl işlem görmüş. birinin skt'si iki gün önce geçmiş ve paket çok hafif şişik durumda. diğerinin ise ambalajının üzerinde ufak bir kesik var.

bu ürünlerin hangisi yenir, ya da herhangi biri yenir mi?

not: evet malım cidden, sen kalk markete git iki şey al, biri öyle çıksın biri böyle. vallaha benden adam olmaz.

 
git markete anlat durumu bence. doğruluğunu sorgularlarsa iki tavuk için yalan söyleyecek değilim de.


  • zombie0  (12.08.13 11:20:58) 
ikisini de goturup ver ya da suya biraz camasir suyu dok onlari da bu suyun icine at 10 dakka beklet. sonra iyice yika ve ye.


  • gec  (12.08.13 11:24:08) 
mağazaya götürmeyi bir çözüm önerisi olarak almıyorum, eğer yenmezse gerisini zaten hallederim gidip götürürüm.

gec, dediğini bir şaka olarak alıyorum.
  • knight of cydonia  (12.08.13 11:53:58) 
yeme dostum zehirlenme riskin var.


  • Absinthe75c  (12.08.13 12:04:51) 
hahah evet saka yapmistim. git bi kasapta calis da kim saka yapiyor kim tassak geciyor anla. kafamizdan sallamiyoruz herhalde.


  • gec  (12.08.13 12:24:05) 
Skt geceni iade et digerini ye.

Sonrada evlenip alisveris isini karina birak
  • efrasiyab87  (12.08.13 12:29:42) 
@gec, ne bileyim üzeri soslu falan şeyler bunlar, nasıl öyle yıkayıp edeceksin?

kesik olandan bir sorun çıkmaz mı şimdi? bu arada alışveriş işini eşime bırakmaktansa uyandıktan hemen sonraya bırakmasam yeterli olacak galiba.
  • knight of cydonia  (12.08.13 13:07:02) 
baslik tavuk olunca ben onlari tavuk sandim tavuk urunu degil.


  • gec  (12.08.13 16:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.