[]

türkiye nin neresini gezmeli ?

Arkadaslar bi kac haftam kaldi, türkiye de bi sehir daha ziyaret etmek istiyorum. Tatil yeri olmasin bodrum yada kusadasi gibi. Büyük sehir olsun, arkadasla gezmek istiyoruz yani bar lar eksik kalmasin hem avm ler hem gezecek yerler :) hem carsi si felan. Aklima Adana ve Bursa geliyor sizce bunlar nasil ? Veya siz ne tavsiye edersiniz ?

Edit: istanbul ve izmir i saymayalim :)


 
Eskisehir e git hemen biter zaten ordan hizli tren ile bir de ankara yaparsin.


  • bir ileti paylastim  (12.08.13 03:29:09) 
mersin


  • SPQR  (12.08.13 03:37:52) 
adana bursa mersin eskişehir hepsi aynı bokun laciverti. büyülenmek istiyorsan mardin'e git.


  • biglord  (12.08.13 03:50:35) 
Trabzon olabilir hem yaylaya falanda çıkarsınız..


  • redeath  (12.08.13 08:34:30) 
eskişehir-ankara mantıklı göründü bana da.
onun dışında kesinlikle antakya derim, yemek olayında eşsiz bence hem müzeler, tarihi mekanlar, farklı kültürler vs. de cabası.

  • calaquendi  (12.08.13 11:34:45) 
Trabzon'a katiliyorum. Gece ortami icin Batum'a gidersiniz . Casino'lar ve gece ortami guzel.


  • 1917  (12.08.13 11:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.