[]

Sahiplenmelik Golden Yavruları

Merhaba,

Babam bir süre iş için tek yaşayacak. Yaşayacağı yer de bahçeli bir müstakil ev. Burda yanına arkadaş olabilecek bir golden yavrusu arıyoruz, tarçın renklileri çok seviyor. Yavrusu olanlar veya olacaklar benimle iletişime geçerlerse çok mutlu olurum.

Ailemin evinde 1 kangal bir de kedi var ama annem oğlumuzu götürmesini istemiyor. Bu yüzden hem orda babama arkadaşlık edecek hem de o iş bitince (yaklaşık 2 yıl kadar sonra) tekrar babamla annemin yanına gelip ailemize katılacak sahipleneceğimiz yavru.

25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli köpeğimiz oldu. Bu kangalımız 3. diğer ikisi yaşlılıktan aramızdan ayrıldılar.

Babam hayvanlarını bizden daha çok sever öyle söyleyeyim.

 
golden çocuk gibi ilgi ister yalnız.
sabah git akşam gel bir işte çalışacaksa yazık hayvana.

  • kayranin kedisi  (11.08.13 15:41:08) 
geçen gün burada ermanen'in paylaştığı bir duyuru vardı.
bir bakabilir misiniz?
ben bulursam ben de yollarım.

hamile olduğu için bırakmışlar muhtemelen golden'ı, o da bir yere sığınmış doğurmuş, yavrular safkan gibi görünüyordu.
gerçi safkanlık meselesiyle ne kadar önem verirsiniz bilmem ama...
linki bulursam yollayacağım.


edit:

buldum! eksiduyu.ru
  • hypnosis  (11.08.13 15:50:08 ~ 15:51:10) 
babam da sürekli orda olacak, yalnız bırakmaz.

bakıyorum hemen duyuruya da teşekkür ederim.
  • april12th  (11.08.13 16:00:38) 
facebook'ta hayvansever sayfalarında hergün bir sürü sahiplendirilen köpek oluyor.


  • r_u_h  (11.08.13 16:59:22) 
babanız köpeğe yalnız bakacak ve gün boyu işte olacak ise bir golden sahibi olarak yavru köpek almamanızı tavsiye ederim. goldenlar gerçekten çok hassas köpekler. üzülüp hasta olabiliyorlar. yalnız kaldıklarında ağlayabiliyorlar. bunlarla ilgili daha detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim. www.minikpati.com veya barınaklardan evsiz bir köpeği de sahiplenebilirsiniz.


  • madarch  (12.08.13 15:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.