[]

Budapeste'de Gs-Fb maci nerede nasil?

tum "sports bar"lara gittim neredeyse kanal listesini gosterdim ettim tik yok, bizde bu kanallar yok dediler. (ki haklilardi denediler) info desk'leri asindirdim telefonlar actirdim yok. sanirim turk bulmali. turk bari restorani atv avrupali? bir turk donerciye sordum 9 numaraya bin orsitte in dedi orsit turevi her yeri arastirdim yok. spelling cok farkli muhtemelen. 9 numaranin guzergahi aradim bulamadim...hostelde kaliyorum sahsi tv/uydu olayim yok. yer yol gosteren olursa direkt gidip soracagim. (surda vardir'dan cok 'burda/orda var la'yi ariyorum.) merkezdeyim, san esteban basilica'ya iki dk. (bu da boyle bir konumdur)

sozlukte biri daha ariyordu, kolay bulunmuyor demek. buldurana 100.000 lira veriyorum. ben hayatimda derbi kacirmadim (6 yasimdan beri.) stresim gitgide artiyor... bana bi haller oluyor, mac yoksa hastane adresi pls ;/


 
internet baglantisi stabil degil. mac yayimlarinda hicbir internet yayimina guven olmuyor zaten. yeterince kaliteli ve kesintisiz izleme olanagi saglayabilecek altyapida bir internet cafe bulsam dahi, reklam cikar su olur bu olur hos olmaz. kaldi ki atv'nin net yayiminda (yabanci kanallar sopcast esliginde olsa da turlu gudiklikler olabiliyor) sikintili olabilecegini dusunuyorum. ben temiz rahat rahat hic kafamda ag baglantisi olmadan izlemek istiyorum. cok bir sey istemiyorum bence. budapest tv gs fb keywords. no 9 bi de. ronaldo'ya fifa'da denirdi bi zamanlar ama konumuz toplulasim olani.


  • ateistanbul  (11.08.13 14:54:18) 
hocam seninle aynı durumdayım. romanya tv'si gsp. maçı veriyormuş. astra uydusunda.

tv.gsp.ro
  • dokunmakalbime  (11.08.13 15:16:57) 
astra uydusu kimdir/nedir nasil izlenir ki buralarda? bizim evde bile uydu yoktu, bilemiyorum o yuzden :/


  • ateistanbul  (11.08.13 15:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.