[]

Nokia N72 sorusu..

arkadaslar anlasılacagı üzere bende N 72 var.ancak psikolojik sorunlarım olmaya basladı.kendimi aciz hissetmeye basladım..
sebebine gelince örnek resimdede gorebılecegınız uzere sol üst tarafta N72 yazısının yanında ufak bi şey var.onun ne işe yaradıgını cozemedım.kamera degıl.ışık da yanmıyo orda..nedir ?
lutfen yardım edınız..kullandıgım telefonun ozellıgını bıle cozemıyosam ne işe yararım ben diye karamsarlıga kapılmaya basladım artık..

şimdiden teşekkur ederim.

 
allah baska dert vermesin lsdfşsi


  • bryan fury  (07.05.07 19:32:01) 
Isik sensoru diye geciyor Nokia sayfasnda. Ne ise yaradigi arastirmadim.


  • wpi  (07.05.07 19:32:59) 
o biiiiir fotocell. ne işe yaradığına gelince, bildiğim kadarıyla türkiyede henüz kullanıma açılmayan "3g" yani, bildiğimiz görüntülü konuşma teknolojisi için, ışığı otomatik olarak ayarlayıp netliği sağlayan küçük ufacık dalga.


  • mc r 9  (07.05.07 20:38:25) 
farkli kullanim amaclari olabilir tabii ama w810'umda da var bu zimbirtidan ve parmagimla ustunu kapadigimda ekran karariyor, parmagimi cekince parlaklasiyor.


  • strategic  (07.05.07 21:03:50) 
o sensor telefona gelen isigi hesaplayip ekran ve menu isiginin dozunu ayarlayan bi nane. hani gunduz vakti bosuna sarj yemesin die alet.


  • mandayuvasi  (07.05.07 22:11:09) 
biraz kafamda bişiler sekıllendı.bazen durduk yere msj yazarken falan tak diye ışıgı sonuyodu telefonun.belkide ondan dolayı dır..
cok tesekkur ederım..

  • isott  (08.05.07 00:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.