[]

gittigidiyor bana güven vermiyor neden ?

ya güvenli bi site mi bu dostlar ?

zira hepsiburada da 120 lira olan bişey burda 70 lira.
sıfır diyor,orjinal diyor,
ama bu fiyat farkı nerden geliyor anlamış değilim ?

ayrıca burdan kitap almıştım zamanın birinde orjinal diye
korsan geldi,daha doğrusu aynı orjinal gibi fakat kabının rengi farklıydı
iletişim yayıneviydi aradım sordum böyle bişey var mı diye yok dediler,mümkünse gittigidiyoru önermiyoruz dediler.

tamam da diğer sitelerle arasında 5-10 lira ola nalet olsun diyip alıcam hepsiburadadan lakin 50 lira fark mı olur aga ? bütçe önemli ?

 
yıllardır gg den alısverıs yapıorum bı sorunla karşılaşmadım(sıfır urunler ıcın) hepsı buradada urun az cesıt yok fıyat pahalı kargo gecıkmelı gelıyor.


  • Bysb  (10.08.13 17:22:07) 
7 gün ücretsiz iade hakkın var arkadaşım


  • gneral  (10.08.13 17:25:07) 
örnek vereyim. kendim oradan sıfır ps3 sattım. ama 250 tl civarında ucuza sattım. sıfır derken cidden kutusundan bile çıkarmadım. kapağını açtım içine şöyle bir baktım geri kapadım. ama ben sonuçta market değilim. kimse de gelip benden herhangi bir elektronik mağazasında satılan şeyi aynı fiyata olursa almaz. bana sprite kampanyasından çıkmıştı sonuçta win-win durumu oldu. 250 tl altından satmak da bana koymadı. ucuz olmasının nedeni için bir örnek işte..


  • rague  (10.08.13 17:41:30) 
tamam çok sağolun ozamansa veriyorum siparişimi.hem ben şu para onaylamama durumunu bilmiyodum istemezsem paramı hemen geri yüklüyolarmış falan.aydınlattınız beni eyww :))


  • 00 08  (10.08.13 17:43:47) 
bir ürün almadan önce satıcı hakkındaki yorumları okuyun. mesela adam 100 ürün satıp her üründe olumlu geri dönüş almışsa itibarı yüzde yüz olur yani güvenilirdir.


  • halitkin  (10.08.13 18:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.