[]

İş Güvenliği Uzmanlığı

Bir metalurji mühendisi olarak yeni araştırmaya başladığım bir konu fakat somut, açıklayıcı bir şeyler okuyamadım bir türlü. Ekşi sözlükte "patladı en sonunda" tarzı yazılar yazılmış son dönemde hiçbir açıklama getirilmeksizin. Etraf şehir efsanesiyle dolmuş. Belgeyi alayım, sonrasını günü geldiğinde düşünürüm de diyemiyorum hem zamanım değerli hem param az.

Şu olayının güncel gerçek durumunu öğrenmek istiyorum.


 
MAyis sınavından kalmış agustosa hazırlanan biri olarak mühendisler bu alanda her zmana 1.:0 öndeler.tercih edilen meslek anlamında ama tecrübelerinizin olduğu is alanıyla da ilgili.mayıs sınavından gecen ve ise başlayan (takip eden pazartesi hatta) arkadaşım eğer kendi işinden memnunsan maddi olarak katlanilcak bir is değil diyor.bir. arıyorum tuzla.da bir arıyorum ambarlı.da.eğer bir fabrikada tam zamanlı uzman değilseniz osgb de çalışıyorsanız bütün gününüz yollarda geçiyor.iyi düşünmek lazım he bir de ben mesela haftada 5 gün çalışıyorum 2 gün kafam rahat tatilim.ama isg uzmanı iseniz haftanın 7 günü mevzuat peşinde çalışarak ve hep bir tedirginlikle geçiyor zamanınız.çalışmayı seven biriyseniz çok sorun olmayabilir iyi de para kazanabilirsiniz iyi bildginiz bir sektörde.


  • chemnil  (10.08.13 16:49:17) 
@chemnil

Bireysel olarak çalışmak mümkün mü?
bir firmada tam zamanlı olarak değil de bireysel olarak 3-5 yerle anlaşıp oraların isg uzmanı olunamıyor mu?
  • sos fistik olsun mu  (10.08.13 17:31:32) 
Tabiki olunuyor osgb ile anlasiyorsun ama yolda izde vakit çok geçiyor diyorlar.


  • chemnil  (10.08.13 17:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.