[]

İzmir'de Kiralık Pembe Sünnet Arabası Aranıyor.

Bu kez olayımız aslında bir düğün. İzmir'de bi arkadaşım evlenecek ve gelin arabası olarakta üstü açık, pembe eski model arabalardan arıyor kiralık. Oralarda 'sünnet arabası' diye geçermiş bunlar; şavrole, kadilak gibi bir şeyler işte.. Sadece telefon numarası yeterli, tanıdıkları bulmuş ama pembe bulamamışlar. İki gencin saadeti için müjdeli haberlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
not: modalarının geçmesiyle, algılanışı da değişmiş olmalı zira İzmir'de sünnet arabası olanarak biliniyormuş yukarda da belirtildiği üzre.



 
yanlis anlamayin ama bu arabalar pezevenk arabasi olarak da biliniyor. hani aramaya yardimci olur belki. hatta:
sozluk.sourtimes.org

  • katapult osman  (07.05.07 19:11:23) 
karsıyakada kı faytonculara sorarsanız sanırım yardım ederler. ornekkoy gırısındede boyle kıralık araba hatırlıyorum fakat rengı neydı bılemıyecegım. bırde tepecık tarafında hatırlıyorum sankı , o da trafık otoparkının karsısındakı sokagın basında beklıyordu, pazar yerındekı bırılerıne sorsanız soylerler. (yanı ustunde dugun sunnet ıcın kıralık yazıp ,arabanın ustune oturuyorlar falan fılan )
olmadı boyatın , cok tutacagını zannetmıyorum ,pazarlık yaparsanız arabaları boyandıgı ıcın razı olabılırler.
son olarak tebrıkler ...
  • dodocan  (07.05.07 20:27:24) 
inonu caddesi hifzisihha girisinde hemen hifzisihha enstitusunun(isme bak kultur catismasi)onunde dururdu eskiden bir tane..tasindim oralardan uzun yillar once ama oradaki taksi duragina sorabilirsiniz akibetini..


  • strategic  (07.05.07 21:06:06) 
bayrakli tarafinda da görmüstüm bunlardan ama renk tutmuyor. pembe bi chavrolet var hayal meyal ama nerde hatırlamıyorum. bakarak olayım sağa sola görürsem en kısa sürede yazarim yine.


  • denize karsi icen keci  (07.05.07 22:16:09) 
bornova meydanın üst tarafında kaymakamlığın yanından yukarı çıkan yolda ayakkabı boyacıları var. genelde onların önünde duruyor bir tane eski kasa şevrole. rengi pembe değil ama kırmızı ve sünnet arabası olarak kullanıldığını biliyorum, gördüm. oralara bir sorarsanız yardımcı olurlar. özellikle boyacılar yardımcı olur diye tahmin ediyorum.


  • atrin  (08.05.07 01:17:41) 
izmirde pempe üstü açık sünnet arabası yoktur. pembe aklıma gelen bir tek özgörkeylerin cadillac'ı...


  • theunforguven  (08.05.07 17:40:56) 
pembe değil kırmızıları var o bahsedilen arabaların. eşrefpaşa-yağhaneler mevkiinde kenara park etmiş şekilde oldukça çok bulunur. arabaların üzerinde numaraları da yazar.


  • nihilanth  (12.05.07 17:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.