[]

League Of Legends - Riven

birkaç saat önce riven aldım ve normal oyun attım top lane'de fena gitmesem de öldürüp öldüm. yani 5/5 6/6 diye gitti. early ve mid game'de iyi olsam da oyun sonu tflerde hiçbirşey yapamadım. riven prolar taktiklerini paylaşabilir mi? kastığım itemlar: hydra, black cleaver, frozen mallet, ionia boots ve bir tane hexdrinker defansif amaçlı.




 
frozan mallet gibi boktan bir itemi alma.
önce armor penetration için hızlı bir brutalaizer yap, daha sonra lane'de karşındaki adamın seni ezme durumuna göre bot veya bir başka itemin giriş seviyesini tamamlayabilirsin.
frozen mallet yerine warmog daha iyi iş yapar başka bir defansif item almana gerek kalmaz. warmogu çabuk yaparsan last whisper tamamla üstüne, araya tiamat itemi ya da standar lifesteal katmayı unutma.

ezbere build yapma ama armor penetration en önemli olayı rivenin onu boş geçme. lifestealsız olmaz.


bleack cleaver'i sonlara doğru tamamla brutalaizer'dan
  • ayin yazari  (09.08.13 02:56:42) 
brutalizer , lvl 1 bot , vamp scepter , vamp >>> bt , last whisper , karşı takıma göre botu tamamla cc fazlaysa merc , ad ağırlıklıysa ninja , cdr bot da iyi gider. sonra blac clever tamamla sonra da guardian angel iyidir.eğer lanede magic damage i fazla olan biri varsa başlarda hexdrinker çıkabilirsin ya da midde nuker mage.


  • glamdr1ng  (09.08.13 21:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.