[]

Giriş kat için güvenlik önlemi panjur, pencere demiri ya da alarm?

Birkaç hafta içinde taşınacağız. Daire giriş kat/yüksek giriş gibi bir seviyede. Camlara demir mi yaptırsak, panjur mu, yoksa alarm sistemi mi kurdursak? En güveniliri hangisi? Bir de en ucuzu hangisi olur tahminen?




 
bence en güveniliri alarm pahalı gelmeyecekse. (bahsettiğim alarm tepe güvenlik, pronet gibi merkeze bağlı sistemler)


  • kayranin kedisi  (09.08.13 00:15:51) 
pencere demiri taktırmayın bence, insan kendini hapiste gibi hissediyor alışmak zor, hem de bizim durumumuzda deprem korkusu vardı, lan kendimi camdan bile dışarı atamayacam sıkışıp kalacam burda diye bir psikoloji oldu evde.panjur aşağıdan ittirip kolayca açılabiliyor, en mantıklısı alarm sanırım.


  • alice practice  (09.08.13 00:24:47) 
Hırsız olsam evde alarm takmaya değecek kadar değerli bir şeyler var demek diye düşünüp girmenin bir yolunu arardım. Pek estetik olmasa da demir iyidir bence.


  • slayerrr  (09.08.13 00:27:36) 
demirsiz giriş kat mı penceresi mi olur? demirli pencereden battaniyemi çekmişlerdi de aklım çıkmıştı. korkutmak gibi olmasın da, aynı evde bi defa da eniştemin camın önünde duran pantolonundan cüzdan çalmışlardı.

demir yaptıracaksanız bombeli demirlerden yaptırın. hem süslü durur hem de pek yakına yanaşamazlar.
alarm hakkında bi bilgim yok.
  • supergirl  (09.08.13 01:48:40) 
Alarm yaparsanız eşegin aklina karpuz kapugu dusurursunuz. Kanimca demir yaptirin. Demirin on tarafina da saksi alin icine de cicek dikin super goruntu olur.


  • 0dy  (09.08.13 02:33:51) 
En güzeli ya ferforje korkuluk ya da uzun süreli dayanmasını istiyorsanız paslanmaz korkuluktur.

Alarm sistemlerini taktırmak çok kolay, söktürmek çok zordur. 1 kere bir söktürmeye kalkın size kaç tane fatura çıkaracaklar bir görün. Zaten iptal edildi dediklerinde bile en az 2-3 fatura gönderiyorlar. Cihazı sökmeye ayrı bir para alıyorlar.

Maliyeti düşük olsun diyorsanız ferforje veya demir korkuluk yaptırabilirsiniz. Eğer az daha maliyeti yükselteyim ama ömürlük olsun diyorsanız paslanmaz korkuluk düşünebilirsiniz.

Paslanmaz korkuluk modelleri için www.tanpaslanmazkorkuluk.com

Ferforje ve demir korkuluk modelleri için www.torunmetaldekorasyon.com inceleyebilirsiniz.
  • fthcndr  (03.02.19 14:49:50) 
elektrikli panjurlar var, onlar işini görür tahminen.


  • biravekahve  (03.02.19 14:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.