(4)
Çok Acil Yardım Bacağa Kramp Girmeleri
Arkadaşlar 57 yaşında olan annemim bacaklarında varisler ilerlemiş durumda ve varis ilacı kullanmasına rağman 2-3 ayda veya daha erken zamanlarda bacaklarına çok şiddetli şekilde kramplar girip duruyor ve bağırıyor bu durumda yapabilecek o an o acısını kesebilecek bir yöntem biliyorsanız lütfen söyl
Arkadaşlar 57 yaşında olan annemim bacaklarında varisler ilerlemiş durumda ve varis ilacı kullanmasına rağman 2-3 ayda veya daha erken zamanlarda bacaklarına çok şiddetli şekilde kramplar girip duruyor ve bağırıyor bu durumda yapabilecek o an o acısını kesebilecek bir yöntem biliyorsanız lütfen söyleyin o an hiçbirşey yapamadan öyle bakmak çok kötü bir durum yapabilecek birşey var mıdır ?
0
magnezyum tablet/efervesan kullanın.
0
kramp anında bacağı gerdirmek, parmakları yukarı doğru gerdirmek iyi gelir fakat varise sıkıntı yapar mı bilemiyorum.
0
innegozunogozou
(
08.08.13)
genel olarak balıkyağı kullanımının damar sağlığına çok iyi etkileri olduğunu ve bir tatlı kaşığı balıkyağının 1 aspirin etkisi yaptığını biliyorum.
0
ya ben lan neyse
(
08.08.13)
ayni turden kramplar mi bilmiyorum ama yuzuculere giren kramplari acmak icin kram giren bolgeye 4-5 kucuk ignenin batirildigini duymustum.
0