rüyamda ben evde niyeyse çıplak dolaşıyodum. gece de babam bana tecavüz ediyodu. ama ben de pek direnmiyodum.böyle bir kaç rüya daha görmüştüm önceden.babamla aram gayet iyidir normalde.bu rüyalar neden acaba?
rüyamda ben evde niyeyse çıplak dolaşıyodum. gece de babam bana tecavüz ediyodu. ama ben de pek direnmiyodum.
böyle bir kaç rüya daha görmüştüm önceden.
babamla aram gayet iyidir normalde.
bu rüyalar neden acaba?
0
ensest rüyaları kafaya takmamak lazım, her rüyaya anlam yüklemek sıkıntı doğurur bence. çoğu insan itiraf edemese de bu tarz rüyalar görüyordur. rüya diyip geçmek gerek.
0
sylvester standalone
(
08.08.13)
freud sal analize giren bi konu. babaya aşk, küçükken görülen cinsel organ vs.
0
bence de takma reis biçok insan görüyor bu tarz rüyalar
0
high hopes of the sozluk
(
08.08.13)
cinsel bi anlamı olmak zorunda değil, mesela babanızın sevmediği bir huyu olur ve sizin de farkında olmadan bu huya sahip olmaya başladığınızı farkeder bilinçaltınız, bu yüzden böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz.
0
kendini suçladığın, suçlu hissettiğin bir konu varmış gibi geldi bana.
0