[]

Diş teli uzmanları gelsin

graphics8.nytimes.com şu fotoğrafta solda gri klasik olan var. ama hatundaki beyaz-şeffaf gibi yani pek belli olmuyor. bu ikisi arasında fiyat olarak ne kadar fark var? mecbur kaldığım için takıcam bunları beyaz olanını istiyorum ama bütçe sınırlı.




 
valla ben demir olanı 2 sene önce 1800$ yaptırmıştım.diğerinede 2300$ demişlerdi.

mevki:istanbul-şişli
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (07.08.13 20:16:57) 
Fiyat farki konusunda bir sey diyemem, ben tel taktigim zamanlarda devlet oduyordu parasini ama kullanim acisindan sana normal demir gorunumlu tellerin daha iyi oldugunu soyleyebilirim.
Otekilerde, hani bu belli olmuyor dediklerinizde, etraf seFfaf oldugu icin mesela maydanozlu bir sey yediginizde takilip sizi rahatsiz ediyor. Kahve, cay vs sonrasinda sarariyor gibi sikintilar doguruyor.

  • nax  (07.08.13 21:14:09) 
1.5 yıl önce 3750 verdim porselene. bi de kompozit var, porselenle aynı görüntüde ama fiyatı daha uygun. 3000 ya da 3250ydi sanırım. kırılma riski daha fazla diye onu seçmemiştim. metalin fiyatları da 3000 civarıydı.


  • bxgx  (07.08.13 21:22:40) 
hatundakini tam seçemesem de, braketler plastik olunca süreç uzar demişti dişçim.


  • mattiadestro  (07.08.13 21:24:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.