[]

PC Kapanıyor.....

İyi akşamlar ekşiduyuru sakinleri,

Bugün bilgisayarı her zamanki gibi kullanırkene, yani msn firefox açık, her zamankinden farklı olarak winamp açtım ilk birkaç şarkıyı düzgün çaldıktan sonra bir şarkının sonuna geldiğinde tek tek bütün programları sonlandırdı ve sanki ben "bilgisayarı kapat" demişim gibi kapattı. Açtığımda sorunsuz bir şekilde açıldı ama uslu durmayıp tekrar winampı açtım ve şarkının sonunda yine aynı işlemi yaptı. Sorun nedir? Neden böyle olur? Şimdiden teşekkürler.

OS: XP Home SP3 ve en son güncellemeler

PC'de son yapılan değişiklikler: ekran kartı değişti, güney köprüsü arızası tamir edildi.

 
sicakliktan diyecegim sonlandirmakla ugrasmaz programlari. gerci bazi ekstra yazilim var sicaklik belli konumu gectiginde pc yi kapanmaya zorlayan.

once sicakliklari kontrol edin. sayet bir anormallik bulamazsaniz bir de winamp yerine baska bir player deneyin (pek zannetmiyorum bundan oldugunu).
  • entrapmen  (17.03.09 20:09:38) 
winamp'in playback ayarlarina bir baksana.
stop tusuna sag tiklayip "on the end of queue" listesine bak. orada shutdown secili mi ?

  • sourlemonade  (17.03.09 20:10:45 ~ 20:11:02) 
@assert h :
evet "shutdown" seçeneği aktifmiş, kardeşim genelde winamp'ı açık bırakıp çıktığı için o ayarlamış heralde. teşekkürler.

  • cumingsoon  (17.03.09 20:17:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.