[]

iphone çevir sesi gelmiyor

merhaba,

bir ayarla mı oynadım bilmiyorum ama çevir sesi gelmiyor telefondan. arıyorum mesela bir kişiyi çevir sesi gelmesi gereken yerde sessizlik, sonra birden telefonu açıyor karşı taraf. çatır çatır konuşuyoruz ve seste bir problem yok. teknik mi donanımsal mı acaba?

teşekkürler cevaplar için şimdiden.

edit: çevir sesi derken biiip - es - biiip ten bahsediyorum dipnot olarak. bende sürekli bir "es" sözkonusu.

 
Başka sim kart ile denedin mi bana hatla alakalı bir sorunmuş gibi geldi.


  • onexey  (06.08.13 21:02:35) 
bazen bende de oluyordu oyle. iphone cevir sesi verene kadar telefon baglaniyordu. iphonela alakalidir diye dusunuyorum


  • gec  (06.08.13 21:02:35) 
@onexey başka telefonda sim kartımı denedim bip sesi geliyor

@gec sanırım iphone'da sorun. nasıl üstesinden geldin acaba problemin?
  • dunden kalmis yemek  (06.08.13 21:29:37) 
anlamadım ama sim kartını iphonedan çıkartıp samsung telefona takmıştım demin. tekrar iphonea taktığımda yine eskisi gibi biplemeye başladı. sorun çözüldü ama umarım temelli çözülmüştür.


  • dunden kalmis yemek  (06.08.13 21:34:27) 
o çevir sesi değil, çalma sesi.

iphone'un bilinen öyle bir problemi var. ben de yaşıyorum.
"no ringback iphone" diye ararsan görebilirsin.

tabi bunun dışında şebekeden de kaynaklanabilen bir problem.
  • mobilemob  (06.08.13 22:06:41) 
hayir duzelmedi


  • gec  (06.08.13 23:38:01) 
bende de oldu, telefonu kapadım, açtım düzeldi


  • handeyener  (07.08.13 01:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.