[]

noluyo bana?

arkadaslar son 3-4 gunde 2 kez bilincimi 15-20 saniyeligine kaybettim. yani boyle hani birden kalkarsaniz gozunuz kararir ya iste bende goz kararmasindan sonra bas donmesi basliyor ve kafam one arkaya seri sekilde sallaniyor. o arada bilincim sanki kayboluyor. ve bunlar evdeyken oluyor yani sicakla pek alakasi yok gibi. doktora muhakkak gidecem ama merak ettim bu sekilde bilinc kaybina kadar gidecek sekilde bas donmesi yasayan var mi aramizda?




 
4 sene önce bu şikayetlerle gittim doktora ve epilepsi hastası olduğumu öğrendim.fakat bu aralar aç kalıyorsan onunda büyük bir etkisi vardır.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (06.08.13 18:10:02) 
bu tarz saglık konuları ıcın mutlaka doktordan bilgi almak daha önemli.

bnm diyebileceğim sey, yaklasık 5 sene once bnm de basıma geldi.. tomografi vs ne varsa cektirdim yorgunuk cıktı.. bitkisel bi ilaç verdiler 1 2 aldıms onra geçti birsey kalmadı..
  • monreve  (06.08.13 18:13:24) 
@behzat , oncesinde bas donmesi 4-5 saniye kadar suruyor sonra kafam sallanmaya basliyor ve bilinc kaybi basliyor yaklasik 15 sn civarinda suruyor. ilkinde dusecegimi anladigim anda kendimi koltuga attim sonra kendime geldigimde elimde ki bardak yere dusmus su sisesi yerde her tarafa dokulmustu. dusme seslerini duydum ama goruntu yok gibiydi. acayip korktum yalniz .


  • desktopu  (06.08.13 18:32:03) 
Kesinlikle epilepsi. zaman kaybetmeden nöroloğa gitmelisin.


  • olivia  (06.08.13 18:34:15) 
ha ilk yasadigimda fazla bi kafein almamistim ama bir onceki gun butun gun disardaydim ve kafeini fazla almistim. ama bugun daha kahve falan icmeden oldu. bir de son zamanlarda cok dengesiz kilo kaybettim sanirim ondan oluyor


  • desktopu  (06.08.13 18:34:25) 
yarin birgun doktora gidecegim direk dediginiz gibi.


  • desktopu  (06.08.13 18:36:08) 
Geçmişler ola. Bize de yaz oldu mu


  • indescribable  (06.08.13 18:58:28) 
@indescribable cok sagol.doktora gittikten sonra sonucunu yazacam hepinize.


  • desktopu  (06.08.13 19:11:57) 
ortostatik hipotansiyon ola bilir. bu bir hastalik degil semptomdur. bir cok hastalikta gorule bilir. o yuzden doktora gorunun mutlaka. altta yatan sebebi arastirilmali


  • badamli  (07.08.13 03:53:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.