[]

Beşiktaş'ın UEFA kupası maçları ne oldu?

Sahi ne oldu bjk'nin uefa maçları. Katılıyor muyuz bu sene katılmıyor muyuz?
Katılıyorsak niye maç yapmıyoruz? Aha fenerbahçe bugün ikinci maçına çıkıyor

Telefondan nette takıldığım için pek araştıramadım google'da.

 
katılabilirsek play-off turundan gireceğimiz için play-off u bekliyoruz. geçsek bile cas'a bağlı olarak gidemeyebilriz.


  • fuzzy olmak istemistim  (06.08.13 15:46:37) 
kura 9 ağustos; maçları ise 22 ve 29 ağustos'ta.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (06.08.13 15:55:35) 
Evet şimdi wiki'den bakmayı akıl edebildim de, doğru diyorsun, 22 ağustos'ta play-off maçımız varmış.

Yalnız şöyle bir şey var, cas'tan aleyhimize karar çıkarsa, yani ceza alırsak, bu karar seneye uygulanmaz mı?
Biz artık maç yapmışız sonuçta turnuvada, başlamış turnuva değiştirilir mi ki?
  • appdata  (06.08.13 16:05:51) 
o konu belirsiz. kararın beşiktaş aleyhine çıkması durumda bence şöyle olacak;

1. eğer karar 29 ağustos'tan önce çıkarsa; beşiktaş kupadan men edilecek. rakibi bir üst tura çıkacak. beşiktaş bu yıl cezasını çekmiş olacak.

2. eğer karar 29 ağustos'tan sonra çıkarsa ki karar için verilen son gün 30 ağustos oluyor, o zaman beşiktaş'ın turu geçip geçmediği belli olmuş oluyor. bu durumda;

a. eğer turu geçmişse, beşiktaş men ediliyor, elediği rakibi bir tura davet ediliyor ve beşiktaş cezasını çekmiş sayılıyor.

b. yok eğer turu geçememişse ise işler karışık. beşiktaş cezasını çekti mi yoksa gelecek yıl çekecek tartışması olacak. bu yüzden zaten fikret orman kararı son güne bırakmayın tarzı bir açıklama yaptı. kupadan zaten elendiği için cezanın gelecek yıla kalma durumu olabilir.

turnuvanın başlamış olması cezayı ertelemeye neden olmaz. mesela trabzonspor athletico bilbao ile ilk maçını yapmış, rövanş karşılaşmasını beklerken bir anda uefa trabzonspor'u şampiyonlar ligi'ne aldı. bilbao da trabzonspor ile olan rövanş karşılaşmasına çıkmadan uefa gruplarına katıldı.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (06.08.13 16:17:06 ~ 16:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.