[]

ağustos sıcağında likya yolu

selamlar baton sevdalıları. biz 22 yaşında, normal kiloda, spor alışkanlığı olmayan, ama ev taşımalarında bana mısın demeyen iki adam likya yolu'na çıkacağız, tüm parkur değil. 4-5 günlük bir planımız var. gençlik ve delilik kondisyonuyla gideceğiz. herkes eylül sonu gibi gidilmesini tavsiye etmiş. ya da ilkbahar ile birlikte, ama bizim boşluğumuz 15 ağustos-22 ağustos arası ve yapmak istiyoruz. biraz "yaparsınız" gazına ihtiyacımız var, biraz da tavsiyelere. ya da "gitmeyin olm manyak mısınız" gibi ciddi, sert vazgeçirme cümlelerine. ne yapalım?




 
götünüzden ter damlar ama gidin..
gidin gidin..

  • jamswety  (06.08.13 15:45:57) 
"gitmeyin olm manyak mısınız?" demem ama ben olsam gitmem. zira ben de bu sene planlıyorum 4-5 günlük bir likya turu ve en erken eylülde yaparım sanırım. ağustos güneşinde sıcağında çok yorulursunuz, hava kararsın da yürüyelim deseniz likya yolundan bi bok anlamazsınız ve yoldan sapabilirsiniz.

kısacası, gitmeyin olm manyak mısınız?
  • nesilsiz  (06.08.13 17:16:46) 
kafaniza estiyse gidin.
ama,
tabelalarin sizi her zaman dogru yonlendirmeyecegini,
yolun yol degil bir patika (bazi yerlerde patika bile degil)oldugunu,
eger yapili ve uzun boyluysaniz, agac dallari ile ciddi sekilde ugrasacaginizi,
yaniniza almak istediginizden daha fazla su almaniz gerekecegini (hele bir de cabuk terleyen bir yapiniz varsa),
elalem, koylarda deniz sefasi yaparken, onlari uzaktan gorup, ulasamayacaginiz icin sinirlerinizin bozulacagini,

bilerek, gitmenizde yarar var.
yolunuz acik olsun.
  • for the record  (06.08.13 17:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.