[]

Bazı insanlar çok saygısız her konuda, lisans mezunları nasıl böyle_*video*

Şaştım kaldım arkadaş bu insanlar neyin kafasını yaşıyor lisans mezunu insan belirli bir aşama kaydetmiş kendini geliştirmiş olmalıyken nasıl oluyor da bu kadar sığ bir görüntü çizmişler bu kadınlar.

www.youtube.com


 
bu gerizekalılar sayesinde akp %50 alıyor zaten.


  • efrasiyab87  (06.08.13 14:52:47) 
cünkü sadece kendilerini hakli ve en dogru fikirde(hatta cogu icin tek dogru) olan goruyorlar. öyle de ölüp gidiyorlar.


  • Notts  (06.08.13 14:53:37 ~ 14:54:38) 
Kimse türbanlıları sevmek zorunda değil. Kimse onların giyimlerini kuşamlarını hoş bulmak zorunda değil. İsteyen rahatlıkla dinde başörtüsünün yeri yok diyebilir. Kimse insanların böyle giyinmesini(kandırıldıklarını düşündükleri için ya da başka bir sebeple) hazmetmek zorunda değil. Herkes bir aileye para verip "yeter ki çocuğunu o okulda okutma, gel burda okut" diyebilir. Ki şu an fetullahçılar bunu sık sık yapıyor.

Vidyoda bir tek "İstikrar senin neyine be kadın" demesi terbiyesizlik.

Ha, videyodaki kadınların tipleri, hal ve hareketleri benim de hoşuma gitmiyor, orası ayrı.

Asıl siz sığ düşünüyorsunuz.
  • otonom  (06.08.13 14:53:40 ~ 15:04:08) 
Sizin akıllarınızı seveyim ben.


  • penquensiqer  (06.08.13 14:58:20) 
yaptıkları tek kelimeyle denyoluk. tipik cehepe kadın kolları teyzeleri. fikirleri değil, kişileri eleştiriyorlar. ve bunu en sığ şekilde yapıyorlar (gerçi fikirleri de atatürk ilke ve inkılaplarından öteye gitmiyor zaten)


  • sir gawain  (06.08.13 15:04:04 ~ 15:13:28) 
  • ne nicki be  (06.08.13 15:10:28) 
iki tarafın da böyle uçları var. birbirlerini dengeliyorlar işte. şaşılacak bir şey yok. empati 0, karşı tarafın düşüncelerini öğrenme istekleri yok.
notts+1

  • SPQR  (06.08.13 15:38:17) 
bunlar halkı şu andaki iktidarın kucağına atan insanlar işte.


  • microfiction  (06.08.13 19:31:39) 
. sıradan insan olarak sadece buz dağının üstünü görüyoruz genelde. ama herşey planlı. siz daha doğmadan nasıl bir düşünceye sahip olacağınız birileri tarafından kararlaştırılmış.
şunseriyi bir izleyin derim ben.
m.youtube.com
  • bioss  (06.08.13 21:36:39 ~ 21:37:06) 
videoyu izledim. türbanın almanların komplosu olduğuna yönelik bir iddia var.

buna göre şule yükel şenler tek başına bütün ülkeyi kapatmaya kalkıyormuş. Arkasında da gizli güç odakları varmış.

zaten 1960tan önce kadınlar hep açıktı, bir anda kapandılar.
  • efrasiyab87  (06.08.13 22:06:04) 
bizi akp tahakkümünde yaşamak zorunda bırakanlar işte bu ve bu zihniyet. AKP toplumsal tabanını oluşturan ve desteklenip büyümesine sebep olan "mağdurluklarını" meşrulaştıranlar da bu kafalar. TR Siyaseti bunlardan çektiği kadar kimseden çekmedi! 28 şubat kafaları...


  • shbz  (06.08.13 23:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.